Декорацията на детската или тийнейджърска стая винаги може да бъде предизвикателство. Децата растат толкова бързо, че не е възможно да знаем какво ще се хареса или от какво ще се нуждаят децата през следващата година, или дори през следващия месец. Бъдете изобретателни и трансформиране бюрото в легло, леглата направете част от стените като се научите да спестявате пространство.

folded-down-convertible-bedfabulous-modern-shelving

citrus-color-scheme

Контрастът на смели цветове като розово, неутрално бяло и сиво запазват тази тийнейджърска стая младежка и игрива, без да е излишно ярка. Когато е напълно разкрито, падащото легло е здраво и удобно, докато бюро е внимателно скрито. С много рафтове, стаята на това момиче е както стилна, така и практична. Когато лъскавото тюркоазено бюро се сгъва, за да разкрие тайната на леглото, стаята се превръща в идеалното място за отмора . Под леглото остава област съхранение. Минималистичното бюро не може да има много функции, но това го прави по-лесно да се поддържа чисто.

fun-trundle-bedsunny-kids-roomturquoise-deskfold-down-desk

Тази творческа офис площ е пъстра и светла, идеална за да запали следващата голяма идея.

brown-shag-rug1fold-down-bedrolling-green-shelvingconverted-murphy-bed

dark-shaggy-area-rug

Видяхте ли цветовата схема на цитрусови плодове – зелен лайм, лимонови жълти и няколко ледени сини възглавнички за сядане превръщат стаята в една лятна лимонада… Плъзгащата се вратичка в тези лавици не може да има много практична цел, но естетичния ефект е неоспорим. Шкафът на пода може лесно да се плъзга под повърхността на бюрото, за да направи място скритото легло. Тайната на лъскавия външен вид в това пространство са идеалните измервания и пропорции.

folding-bunk-bedmodern-study-areahidden-bunk-bedfolded-down-convertible-bedfabulous-modern-shelvingcitrus-color-scheme

Уютното розово двуетажно легло със солидна стълба е перфектна зона за дрямка за всяко малко момиченце. За още по-голямо пространство две отделни легла  са рапзоложени в тази тийнейджръска стая, като едното е сгушено зад бюрото.

scenic-kids-roomsecret-bunk-bed

pink-bedroom

Източник: https://www.home-designing.com/2013/10/transformable-space-saving-kids-rooms

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.