Грабнете тези чудесни идеи за малка спалня, които ще докажат как малките пространства могат да бъде стилни.Имате нужда от преобразяване на спалнята, но спалнята ви е толкова малка, че няма какво да редекорирате в нея, то вие сте на правилното място. 

loft-bedsmall-bed-ideas-16

Докато модерните и луксозни дизайнерски идеи често ви казват, че трябва да имате кът за сядане, малък офис, или двойно легло в спалнята си, не забравяйте, че основната функция на спалнята е да бъде място за почивка и презареждане. И вие не се нуждаете от твърде много, за да създадете красива пространство.

small-bed-ideas-10small-bedroom-wallpaper-wallwallpapercorner-bed-grey

Всъщност, вашата малката спалня може да бъде благословия за един по-добър нощен сън. Американската Sleep асоциация препоръчва дейности като гледане на телевизия да се случват извън спалнята. Те предупреждават, че интернета и работата разсейват и могат да нарушат съня. Така че, колкото по-малко имате нещо за правене в спалнята си, толкова по-добър сън щеимате.

Ето дузина идеи за малки спални и съвети,които да ви помогнат да създадете в спалнята пространство, което може да бъде малко в квадратен метър, но с голям стил.

Запазете цветовете светли и ведри
Белият цвят практичен избор за малка спалня. Той прави пространството да изглежда не толкова претрупано. Използването на бели или светли цветове бори липсата на големи стени или прозорци и върши чудесна работа за проясняване на пространството.

малка спалня

Страхувате се да не е твърде рязък? За да запазите вашата малка спалня от усещането за студ и от липсата на индивидуалност, използвайте цветни текстури. Добавянето на шарени акцнети трансформира стаята от стерилна в стилна.

small-bed-ideas-11bigmirrorwhite-bedroom-small-1mwworks_case-inlet11alcove

Разположете леглото в ъгъла
Повечето спални разполагат на леглото като го центрират на стената. Така обаче се създават тесни пътеки и ограничено пространство. За да се увеличи максимално пространство на пода, разположете леглото си до стена или ъгъл. Ефектът ще е чудесен – ще създадете кът за сън, в който ще се чувствате уютно.

side-bedstorage-wall

Ще се радваме, ако някоя от тези идеи ви вдъхнови да промените сегашната си спалня! Наслаждавайтете се на редекорирането!

Източник: freshome.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.