Детската стая е всеобхватно пространство! Защо? Ами защото малчуганите я използват като площадка за игра, учебен кът и място за релаксация. Ето защо, всяка детска стая, изисква от родителите да впрегнат цялата си креативност в декорацията и.

Много родители, се допитват до най-малките за дизайна на „тяхната територия“, но истината е, че малките герои рядко имат приложими идеи. Въпреки това, си струва да се вслушаме в шантавите им идеи и да преценим как можем да ги интегрираме в детската стая.

Подготвили сме, неустоим сборник от идеи, който ще ви помогне в декорацията на детската стая!

Имаме всичко, от минималистични интериорни решения до супер уникални установки за спорт и забавление.

Едни от предложенията ни за декорация на детска стая, са базирани изцяло на забавлението и играта…буквално можем да ги наречем зони с  „етажиран смях“.

Високият таван, е предимство! Можете да инсталирате шведска стена, стена за скално катерене, халки за висене, дори пързалка в спираловидна форма.

За да придадеет повече дълбочина на декора на детската стая, имате нужда от контуриране с цвят и светлина. Зонирайте с помощта на цветни акценти и акцентни стени.

Декоративната стена варира- цветя или космически мотиви, стилизирани образи или почти експресионизъм в пролетни цветове.

Една напоследък предпочитана комбинация е розово и сиво…абсолютно „захарен“ баланс в интериора на детската.

Друг популярен мотив за детската стая са всички, вдъхновени от природата теми- дървета, горски пейзажи, цветя и животни.

Ако не искате толкова да сис играете с декорацията и изработка на елементи, решете нещата с фото-тапет или цвят в шаблон. Избирате мястото за цветния акцент, слагате шаблона и нанасяте боята.

Едва ли има съвременна детска стая, без пуфове в интериора! Удобни, цветни и супер лесни за местене- пуфовете са просто перфектната мебел!

Какъвто и подход да изберете в декорацията на детската стая, няма да сбъркате с нашите предложения!

Източник: http://www.home-designing.com/modern-kids-room-design-ideas-photos-tips-accessories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.