С включени чертожни планове

Всеки от тези апартаменти е с площ до 60 кв.м. и е истински източник на вдъхновение! Всеки от тях има различно излъчване и естетика.

Първият апартамент в който, ще надникнем е просторен и светъл, с така любимата ни вече „спалня зад стъкло“.

Вторият ни представител е апартамент, предлагащ страхотен уют и топлина. Това студио, залага на изискан но не претенциозен дизайн, запазил домашният комфорт. Последният преобразен апартамент е с изтънчена атмосфера, LED осветление и прелестна акцентна стена от дърво.

Апартамент номер едно, е разположен в Сан Петербург. Веднага сме привлечени от хоризонталното зониране в цвят и минималистичното му излъчване. Обзавеждането е в естетиката на 50-те години на миналия век и навява приятна носталгия.

В апартамента са обособени три зони, кухнята е отворена към трапезарията и всекидневната, спалнята и малко антре, което служи и като гардеробна.

Апартаментът тип студио, който разглеждаме втори е далеч по-изискан. Тук текстурите са меки и етажирани, диванът обемен и комфортен , а кухнята е симпатичен остров с неконвенционален дизайн.

Последният от нашите апартаменти, е със стилен и елегантен интериор.  Леката и ефирна атмосфера, се дължи на комбинацията от гълъбово сиво и меланхолично синьо.

Тази цветна тема среща топлите дървесни оттенъци на естествените дървени елементи в апартамента.

Формите на мебелите са семпли и изчистени, а където е възможно пространството е заето от модулни системи за вграждане.

Придават чист силует и винаги са на помощ в проблема със задръстването от вещи у дома.

Спалнята разполага с интригуваща, 3D акцентна стена, която е интригуващ геометричен пъзел. Осветлението е дискретно, а избора на осветителни тела е забележителен.

Различен дух, атмосфера и декорация в няколко сходни по площ апартамента тип студио! Никога не е късно да трансформирате своя дом в мечтания дом! Грабнете си идея от нас!

Източник: http://www.home-designing.com/from-simple-to-suave-three-apartments-under-60-sqm-with-floor-plans

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.