Има повече от един начин да се наслаждавате на бохо обстановка у дома. Бохемският стил може и съжителства прекрасно с други интериорни стилове. Така може да изградите свое собствено излъчване на дома, което да ви носи щастие!

Предложенията ни днес, съдържат безбрежността и лекотата на бохемският стил, но с подчертаната простота на Сканди елементите.

Бохемският стил, носи онази земна топлота, изобилие от естествени текстури и много уют. Цветовете на Средиземноморието са отличен цветен акцент в този неутрален контекст.

Първият дом, в който властва бохемският стил е потопен в дървесни нюанси, но е минималистичен в същността си. Декорът е семпъл и „тих“ ! Сякаш може да ви даде така нужната глътка спокойствие и тишина.

В него откриваме ретро елементи, които допълват романтичното му излъчване. Трапезарията ни посреща с четворка Сканди столове, разположени около кръгла маса, за спокойните семейни вечери.

Кухнята е облицована в дърво, а приглушен цветен акцент, можем да открием в облицовката на кухненският остров.

Мозайката, която откриваме на места, наподобява речни камъчета и допълва бохемското излъчване на целия интериор.

Второто ни предложение е вълшебна комбинация от Бхох-шик и средиземноморски нотки!

Декорът е искрящо бял, което кара всички дървени и плетени елементи да се откроят подобаващо. Интригуващото тук е, че дизайнерите не са се съобразявали с размерите на помещенията. Те просто са действали с размах!

Декоративните елементи са с етно вайб и са в изобилие- плетени кошове и кошници, тъкани килими и декоративни чинии. Всички те, опосредстват обособяването на зони в бохемският контекст на дома.

В спалнята, можем да се насладим на стенни драперии и плетен хамак. В комбинацията с изобилие от зелени стайни растения и открити дървени греди, този дом се превръща в истински Бохо рай!

Бохемският стил има страхотен флоу, а комбинацията му със Сканди и средиземноморски елементи, го правят неустоим у дома!

Източник:http://www.home-designing.com/bohos-bonhomie-with-scandinavian-mediterranean-modern-styles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.