Ако искате кухнята ви да е със забележителен дизайн, мислете в розово! Розова кухня е един от начините да „инжектирате“ енергия и позитивен вайб в целия интериор.

Ако обичате ярките цветове, ви препоръчваме по-смел и искрящ тон на розовото. За по-умерените от вас, пастелните розови нюанси, особено в комбинация с бяло са божествена комбинация.

Розовият цвят, може да бъде добавен и във вече съществуваща и завършена кухня. Изберете розово за домакинските уреди, добавете няколко декоративни елемента в същия цвят и розовият  е в играта!

Ако искате розовото да се откроява, вдигнете контраста! Добри идеи за контрастиращи цветове са черно или сиво.

Доброто осветление, също може да даде на розовата ви кухня интригуващ дизайн и атмосфера!

Бонбонената комбинация от розово и бяло е направо неустоима! Добавете в този микс медни оттенъци или други металически отблясъци и няма да съжалявате.

Японският стил Уаби-Саби също не пропуска да почете розовият цвят! Бледо розово в комбинация със сиво в много изчистени форми!

Дървесните тонове и розовото са просто „звездна двойка“! Същото се отнася и за мраморът, който ще превърне кухнята ви в наистина изискано място.

Ако пък не ви се занимава с пребоядисване или смятате че розови стени е прекалено смела заявка, подарете си бледо-розови шкафове. С няколко флорални акцента, кухнята ще носи супер пролетна атмосфера!

Заложете на тропическият вайб! Изберете розово близо до кораловите цветове и го комбинирайте със зелени акценти, ще получите супер свежо тропически усещане в кухнята.

Розовият цвят, ви дава отличен шанс за красиви стенни лавици в кухнята! Почти всичко върху тях се превръща в цветен акцент, което е безценно! Две стъкленици с паста, могат да накарат мястото да се усеща като скъп дизайнерски проект!

Розово и синьо е комбо, което не можем да пропуснем. Обикновено се асоциира с детски стаи, но вижте колко впечатляващо изглежда в кухнята!

Розова Бохо кухня, е почти неустоима гледка! Тук, на помощ идват драперии, завеси и много, ама много флорални десени!

Поглезете се с кухня в розово, струва си човек да я обитава поне веднъж в живота си!

Източник:http://www.home-designing.com/pink-kitchen-design-ideas-inspiration-tips-photos-accessories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.