Жълтото е смел избор за интериора. Смели са и тези жълти кухни, които събрахме в галерията за Вас. Жълтият цвят е популярен в кухни сприключенски дух поради една причина – това е един весел цвят, пълен с енергия и оптимизъм, свързан с чистота и свежест. Жълтото е цветът на узрели банани и пресни цитрусови плодове като ананаси и лимони. Ако вашата кухня е в тъмни нюанси, просто няма по-добър начин да проясните пространството. Нека този топъл естествен тон внесе природата във Вашия дом. Заразете се с жълто и жизнерадостно вдъхновение и разгледайте тези жълти кухни!

жълти кухнижълти кухнижълти кухни

Чудати винтидж уреди и произведения на изкуството придават чисто съвременен стил, благодарение на ярка палитра, изградена от бляскави нюанси на лимонено жълто и мандарина, нарциси.

yellow-kitchen-lightingglossy-yellow-kitchen

Във всяка една от тези жълти кухни всеки материал изглежда внимателно подбран, за да се акцентира върху по-ярките части на цветната палитра. Жълтия цвят изважда слънчевите тонове на дървото и полиран меден бронз отразява дълбочината на портокала.

yellow-and-wood-kitchen

cool-yellow-backsplash-inspiration

Други акценти са по-фини, но все още попадат по спектъра на пикантни апетитни нюанси…

gradient-yellow-kitchen-accent-wallsingle-yellow-cabinet-in-kitchen

kitchen-countertops-in-yellow

Чудесен цвят от глухарче – за чисто, семпло и минималистично пространство. Ето още една перфектна монохромна кухня – смел поглед и смел подход към минималистичен дизайн на кухня.

industrial-yellow-kitchen-designжълти кухнижълти кухнижълти кухни

В кухнята може да използвате метода блокиране с цвят за да се разграничите кухнята от останалата част от жизненото пространство при отворено оформление. Това означава, че можете да свържете два или три напълно различни цветове заедно, за да направите смел акцент и изразяване.

жълти кухни

Столовете може са единствените жълти мебели, но самата кухня се вписва в темата с внимателно подбрана колекция от жълти буркани за съхранение, чаши за кафе, както и други функционални допълнения. Понякога добавянето на алтернативен акцент може да сработи много добре в интериора.

white-yellow-accent-kitchen

жълти кухни

Всички тези жълти кухни оставят трайно впечатление.

Източник: http://www.home-designing.com/yellow-accent-kitchens-countertops-backsplashes-cabinets

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.