Да обзаведеш тийн стая, от която тийнейджъра у дома да е щастлив, е доста трудна задача! Защото това е не просто стая, тя трябва да отразява много повече в декора си.

Тийн декорът има характер и това е ключов момент в подбора на интериор за детската.

Декорът трябва да отразява личните промени и трансформации на вашия тийн, т.е. не трябва да бъде „заключен“ в позиция или атмосфера.

Дайте шанс на креативният ум, да размества и да променя, без да нарушава общата функционалност и стил на стаята.

Ще ви представим, няколко декора за тийн стаи, които са фаворите сред подрастващите.

Първата стая, в която надникваме, залага на контраста. Жълто-черно-бяло, е страхотен избор, които дава възможност за графичен декор и прелестни лимонено-жълти акценти.

Стаята е функционална без да е претъпкана с мебели. Има достатъчно свободна площ и въздух, спазена е определена строгост в декора, който да го отличи от обикновената детска стая.

Вторият ни претендент, е с по-класически прочит. Меко, голямо легло заема голяма част от площта, а специфичният арт-уърк и откритата тухлена стена са прелестно допълнение.

Естествено, всяка една от стаите предлага страхотен кът за учене и самоподготовка.

Ако пък не ви достига пространство, компенсирайте с цвят! Третата тийн стая в която ще надникнем, прави точно това- показва ни, че площта не е всичко!

Свежа бяла ламперия по стените, страхотен работен кът с дизайнерски стол в червено, супер креативен арт по стените, са отличителните елементи в декора на тази стая.

Даваме ви идея и за декорация на елегантна двойна тийн стая! Защото всеки обича гости с преспиване или онези шумни пижамени партита.

Независимо, дали е споделена стая или не, този декор, предлага обособено пространство за всеки от обитателите си.

Последната тийн стая, определено носи индъстриъл вайб. Висок таван, неутрални цветове и легло, което изглежда неустоимо удобно, тази стая импонира на една идея по-сериозните тийнове.

Източник: http://www.home-designing.com/2015/04/funky-rooms-that-creative-teens-would-love

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.