Предложенията ни, ще превърнат малката ви баня в истинско бижу! Хитри дизайнерски ходове, блестящи цветове и брилянтни пространствени решения.

Дори малката баня, може да изглежда просторна с правилно планиране и подход. Изтънченият финиш в тези бани е наистина „глазурата на тортата“ в дизайна им.

Малката баня, винаги изисква някакъв компромис. Често, трябва да се лишим от вана, за да имаме достатъчно пространство, дори няма да споменаваме липсата на място за шкафове и съхранение на кърпи.

За щастие, съвременният дизайн на специализирани модулни мебели за вграждане, решава проблема частично.

За компактни бани, една от най-предпочитаните опции, остава душ-кабината. Но тя, има съвсем ново лице, далеч по-уютно и приветливо. Мини ваните, също набират популярност последно време.

Едно прекрасно решение за малки пространства, е да повдигнете тавана. Възползвайте се максимално от височината на тавана в банята!

Използвайте нюанси на един и същи цвят, за да създадете преливане в странните ъгли и скосен таван. Пастелните топли тонове работят чудесно в тази концепция, ще смекчат силуета на всички сурови линии.

Инвестирайте в къстъм шкафове и рафтове. Малки, функционални- просто перфектни за малката баня! Те дори могат да поправят частичното излъчване на банята ви!

Нишата е ваш приятел! Когато говорим за малки пространства, вградените ниши и лавици са просто страхотно решение. Душ-кабината или малката вана, са идеалното място за ниши.

Ако банята ви напомня тесен коридор, можете да я спасите. Оставете подовото пространство свободно, повдигнете мивката на крака и махнете всичко излишно. Създайте интригуващ акцент, като играете с текстури и геометрични десени повече, отколкото с цвят.

Огледала! Огледална стена в банята, е страхотна придобивка! Веднага ще удвои пространството визуално, а ако го разположите до прозорец, ще удвои и осветеността на банята.

Добавете нещо закачливо!

Всякакви завеси с весел свеж десен са прелестно попълнение! Заместете вратите на тоалетката със завеса от тюл или нещо ефектно!

Забавлявайте се и преобразете малката баня с наша помощ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.