Има много начини да освежите интериора, за да го подготвите за лятото. Защо сега? Ами промяната е забавна, а и лятото е много активен сезон. Домът ви, ще събере сума ти партита, вечери с приятели или просто прохладни вечери в унеса на разговори.

Ще ви дадем идеи, за да трупате спомени в нова лятна атмосфера!

За дълготрйна промяна, сменете цвета на стените. Облечете ги в ярки, категорични цветове- жълто, тревисто зелено, наситено розово.

Друг вариянт, е да заложите на богати флорални и ботанически десени, и да декорирате с тапет. И двата варианта, моментално ще внесат лятна магия и искра добро настроение!

Кухнята, може да смени атмосферата си с лятна покривка, няколко декоративни възглавници с флорални мотиви и разбира се, много свежи цветя.

Когато мислим за лято и летни декори, неизбежно се сещаме за стая базирана на морски теми.

Няма нищо по-релаксиращо от лежерна почивка на плажа нали?

Можете да запазите частица от това спокойствие в декора на спалнята.

Чудесна комбинация би била, неутрални базови цветове, елегантни линии и деликатно райе с епизодични експлози в наситено морско синьо и ръждиво червено, за лека модерна нотка.

Друг свеж момент в спалянта, би бил ярка и смела табла за леглото. Фантастичен начин да посрещнете лятото, без радикални промени, е просто да изберете шантав весел панел за табла на спалнята.

Вечерните партита завършват на терасата или в градината, така че трябва да им дадете малко любов в този сезон! Приветстваме ратана и мебелите изработени от този материал, както и всякакви плетени кашпи и кошници пълни с цветя или сезонни плодове!

 За да направите лятната декорация на открито по-очарователна и романтична, не пропускайте стъклото като елемент в декора.

Всякакви вази, стъклени висулки и герлянди от светещи крушки са великолепно допълнение. Стъклените елементи пречупват слънчевата светлина и ще направят мястото магично през деня.

Ако се чудите какво да правите с всекидневната или трапезарията- спрете! Нови завеси, може да е вашият отговор. Ако флорален тапет е прекалено смел за вас, сложете флорална завеса или просто завеса в слънчеви цветове, нещо ярко и категорично.

Ще промените вайба на цялото помещение моментално.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.