Срещаме Флоранс Гринда в лятното и убежище в Компорта, Португалия, а тя признава че е страстен колекционер. Флоранс, споделя, че всеки от домовете, които притежава е с характерен декор, вплетен в конкретна естетика, но тази вила е различна!

Вилата в Португалия, е изпълнена с мебели и огледала от ратан, стъклени средновековно стъкло и тюркоазени вази.

„Когато съм тук, изпитвам само щастие“, споделя тя. Къщата, е наистина специална и е изпълнена с чар и романтика. Интериорът е непринуден и непретенциозен. В същото време, към всяка стая е подходено с изключително внимание към детайла.

Всекидневната, е събрала някои от находките на Флоранс от „the flee market” в Лондон. Винтидж плетени столове и ратанови кресла, маса за кафе от натурална талпа.

Португаля е перфектното лятно скривалище! Местността в която се намира вилата е предпочитана за почивка дори от холивудски знаменитости и актьори, заради невероятната си присода и пусти плажове.

Тук, къщите са просторни, а стаите често нямат врати, това усещане е запазено и в тази вила.

Кухнята носи духа и мириса на средиземноморието със своята свежа цветна комбинация от бяло и турско синьо. Шкафовете са специално проектирани и отново носят ретро вайб.

Спалнята е потопена в изобилие от земни цветове и дърво. Автентичният боров таван е запазил духа на старата необновена къща и все още изпълва стаята с аромат на гора.

Не бихте могли да се насладите на почивката си напълно без басейн и красива градина.

Тази вила притежава и двете! Градината може да служи като втора трапезария в горещите летни вечери.Тази вила, е събрала в интериора си толкова много топлина и уют.Това се дължи на автентичният дух на собствениците

Източник: https://www.elledecor.com/design-decorate/house-interiors/a39971091/jacques-grange-portugal-villa/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.