Не пропускайте колекцията ни от страхотни идеи, за повече светлина и романтика в градината или на терасата това лято. Ще ви помогнем, да решите осветеността на своя балкон, градина или веранда, без да пресушим семейния бюджет!

Всеки от нас, си е представял романтичната атмосфера, която малките светлинки създават в градината, над жужаща от разговори и смях маса. Е днес, ще ви помогнем да сбъднете тази мечта!

Независмо от големината на откритото пространство с което разполагате, всяко от тях има нужда от осветяване. Това може да бъде постигнато в няколко лесни стъпки.

Стилните лампи-тип фенери, могат да създадат феерична атмосфера в градината или на верандата в топла сумрачна вечер.

Възползвайте се от дърветата и храстите в градината и ги украсете с лампички, това ще създаде пластове от осветеност и магчно усещане.

Ако разполагате с трапезария на открито, може да допълните светлината от лампите с рънър от свещи по дължината на масата.

Ако търсите класическо усещане, може да разпънете няколко кабела с обикновени крушки с черни фасунки. Особено очарователни разпънати над маса за хранене.

Цвтните винтидж лампиони, са невероятни на открито! Декорирайте в цвят! Изберете цветна тема и настолен лампион в ярък нюанс, за да допълните цлата стилистика.

Дървото в градината е магична гледка, вечер с хартиени фенери и лампички по клоните си.

Осветете етажирано. Добра идея, е да етажирате светлината от по-слаби светлоизточници. Свещи на масата, лампион от страни, деликатна лампа спусната в средата на масата, би било чудесно осветление за една вечеря на открито.

Купете марокански тип фенери (има ги почти навсякъде) и ги захранете със соларни светлинки.

Ако заложите на рустикалното излъчване- медните и металически нюанси, ще помогнат в отразяването на светлината вечер, можете дори да сложите голямо огледало във винтидж рамка, за двойна осветеност.

Източник: https://www.realhomes.com/design/garden-lighting-ideas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.