Търсите идеи зa тийнейджърски стаи за момичета? Всеки тийнейджър има свой собствен стил, независимо дали той е женствен, съвременен, изискан или просто дързък. Тук разглеждаме някои от най-добрите начини да се съчетае индивидуалния стил в спалнята с характерното за тийнейджърската възраст. Казваме “чао” на детския, бебешки декор и приветстваме един по-зрял интериор със следващите лесни стъпки.

спалня за тийнейджърка

Добавете цвят и материя
Зарадвайте дори и най-претенциозната тийнейджърка с добавянето на любимия й цвят. Това е фантастичен начин, за да покажете индивидуалността на вашите деца. Използвайте цветни аксесоари, които могат да се променят толкова често, колкото настроението им.

свежа идея за тийн стая

Място за съхранение
Всеки родител знае колко е трудно да намерите чиста и подредена детска стая. Направете мястото за съхранение привлекателно и децата със сигурност ще прибират вещите си във всеки един момент. Използвайте кутии и кошници с максимален капацитет за съхранение, които да са едновременно ефективни и приятни за окото. Чудесна идея е заедно с дете ви да ги украсите с любимите ви цветове и изрезки от списания.

интересна идея за тийн стая

Смесвайте елементи, комбинирайте смело – например ярко спално бельо с флорани мотиви, боядисани стени в тонизиращи цветове – и със сигурност ще съзадете тийнеджърска спалня, която ободрява дори най-придирчивите тийнейджъри.

идея за тийнейджърска стая за момиче

 

Използвайте ефектни тапети за стената
Шарени тапети в ретро стил правят истинско впечатление. Изберете мебели и аксесоари в същите тонове. А съчетанието между черно и бяло печат добавя класически акцент.

ефектна идея за детска стая за момиче

Флорални мотиви – за момичетата с класически (и така модерния) винтидж вкус, рамката за леглото от ковано желязо, затрупано с удобни, флорални възглавници, е правилният избор. За още по-голяма автентичност, използвайте куфари втора употреба за допълнително съхранение под леглото.

идея за детска стая за момиче

Сгъваемо бюро
Друга основна съставка в спалнята на всеки тийнейджърка е пространството за учене – където ще съсредоточи, ще пише домашни и тн. Бюро, монтирано на стената, комбинира едновременно зоната за съхранение и пространството за работа, тъй като на пода е свободен, а и документите и предметите са организирани и подредени.

бюро за тийнейджърска стая

Коя е любимата ви идея за интериор от тези тийнейджърски стаи?

Източник: http://www.housetohome.co.uk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.