Кухненската ъглова мивка е един от най-желаните продукти за използване в интериора на кухненските пространства. Чудите се защо? Разбира се, отговорът се крие в практичността – за да се оползотвори ъгловото пространство. Освен компактни, ъгловите мивки също така са изработени в уникални форми и дизайни. Те са квадратни, овални, триъгълни или правоъгълни. Различни материали се използват за да се създаде вид като на дърво или метал. Формата на ъгловата кухненска мивка може да е единична, двойна или мултифункционална и сложна.

свежа идея за ъглова мивка

Малката кухня ще бъде интересна и практична, ако тя е “украсена” с ъглова кухненска мивка с минималистичен дизайн. Определено можете да завършите интериора на вашата кухня с такъв дизайн мивка. Каква форма ще е подходяща – квадратна или овална? Ако сте отегчени със сивия цвят на мивката (тип “алпака”), можете да промените дизайна с мивка в черно, който е елегантен и по-небрежен. Освен това, повечето черни ъглови кухненски мивки са лъскави, а това ги прави наистина величествени. Ако мислите, че черното е твърде агресивно и смело решение – то винаги можете да заложите на класическото и семпло бяло.  ъглова мивка

Повечето мивки предлагат и място за отцеждане, държач за сапун или дозатор или просто обикновен дизайн на кухненска мивка. Тези решения изглеждат наистина зашеметяващи и освежаващи! Всичко изглежда лъскаво и чисто!

гъвкавко-решение за мивка в кухнята

В по-големите кухни може да се използва по-голяма ъглова мивка. Стиловете са разнообразни и това позволява да изберете точната мивка, която пасва на вашия кухненски декор. Мивките биват проектирани в съвременен стил, класически стил, модерни и традиционни. Освен това, ъгловата мивка може да бъде още по-ослепителна, ако сте завършили картинката с подходящ дизайн на смесител. Тези два елемента ще се допълват взаимно и ще са перфектна декорация във вашата кухня.

идея за ъглова мивка

Ъглова мивка с в граден шкаф – за използване максимално ъглово празно пространство на кухнята и най-вече за организиране на кухненските потреби, така че да изглеждат подредени.

Източник: http://www.pattythesnugbug.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.