Щастливи сме, че най-сетне пролетта е тук, цветята цъфтят. Представяме ви пролетни тенденции за 2017 г. – цветни идеи за детски спални. Грабнете вдъхновенията, които събрахме тук днес за вас! Тези цветни детски спални със сигурност ще внесат радостният пролетен дух в дома ви.

Този тапет сякаш излязал от цветна градина, пълна с цветове, носи глътка свеж въздух в момичешката стая. Декорацията и мебелите са семпли и изчистени. Палатката внася дързост в такова момичешко пространство.


Този винтидж тапет носи спокойствие и релакс в стаята. Мебелите си съвпадат с него –  те също са в ретро стил, за да донесат античното усещане в стаята. Кой каза, че черния цвят не е добър вариант за детска стая? Ако черното е съчетано с винтидж цветен тапет като този, всъщност внася уют и топлина в стаята. Обзавеждането е в скандинавски стил и декора е изключително прост, но пълен с индивидуалност.

Пастелните цветове винаги носят друга светлина. Ние винаги ще я свърже с икони на цветя. Този фантастичен пастелен цветен тапет в класически и рустикален интериор е най-доброто място за децата.

И все пак тук отново имаме черни нюанси. Изглежда имаме безкрайно много доказателства, че тъмните цветове могат да бъдат перфектни за детска стая.

Пастелните цветове винаги носят друга светлина. Този фантастичен тапет в пастелни тонове и класически и рустик интериор е най-доброто място за деца. И все пак отново имаме черни нюанси. Изглежда имаме безкрайно много доказателства, че тъмните цветове могат да бъдат перфектни за детска стая.

Този тапет с неутрални цветя е абсолютно великолепен. Простотата на декора на стената се съчетава отлично с ретро стила. Тапетът с малкия букет цветя е абсолютно зашеметяващ  и ако го съпоставим с различни мебели с винтидж елементи, на лице имаме свежо пространство за игра на децата.

Оценяваме дързостта на тези комфортни интериори, хипнотизиращи стена с опростен дизайн и модерно обзавеждане.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.