Полските дизайнери от SHOKO.design са създателите на този красив ретро интериор в апартамент с две стаи. Ние наистина харесваме мебелите в ретро стил, а ментово зеленото в аксесоарите и акцентите е просто неустоимо.

Този дом излъчва непринуденост, опитмизъм и уют. Какво от това, че имаме сиви стени? Игриви рамки, свежи акценти в ментово зелено, нестандартна подова настилка позитивни мисли и букетче живи цветя – малко, но всичко, което да превърне този дом в едно прекрасно място за живеене, любов и споделеност!

Столовете не са еднакви – за да е по-интересно и шантаво. А забелязахте ли ретро хладилника и квадратните плочки в кухнята? Откритите кухненски рафтове са актуална тенденция – идеална възможност да извадите на показ любимия си сервиз в ментово зелено. Защото мястото му не е в кашон в шкафа. Ползвайте го и му се наслаждавайте.

На разположение на обитателите е и обособения мини офис кът в сканди стил. Всъщност сканди стилът преобладава в този дом – столовете, сивите цветове и въобще – любовта към готвенето, към живота и уюта. Имаме усещането за Hygge (Хюге) – културата, философията за създаване уют и благополучие в рамките на дома, Хюге е изкуството на създаване на интимност.

Този дом излъчва невероятна хармония, смирение, сплотеност, усещане за безопасност.

Вече ми мирише и на прясно изпечен хляб, кроасани, кафе и канела…

Обичаме спалнята, защото зад таблата имаме тухлена стена, която ни е слабост! А и от нея струи такъв оптимизъм, че няма как да ни е безразлична. Аристични са всветителните тела – просто четири семпли висящи крушки.

Банята е гостоприемна. (Не сме си представяли някога да дадем такова определение за помещение като баня, но определено е уютна и подканваща да отделите от времето си за нея и да се насладите на симпатичните акценти и аксесоари в нея.

Наслаждавайте се на живота! Не правете компромиси с уюта в дома – направете го красив! Купете си онези чаршафи на точки или онзи сервиз в аквамарин и останете вдъхновени!

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.