Събрахме най-креативните идеи за декорация със стъклени бутилки за интериора. Не всеки един от нас се замисля за това как може да използва стъклени бутилки в интериора. Във всеки дом от време на време се появяват празни стъклени бутилки от различни напитки. Обикновено такива бутилки просто се хвърлят. Креативните хора обаче ги използват креативно.

Можете да изобретите хранилка за птички, която да зареждате веднъж на няколко дни и която освен всичко ще украси вашата тераса.

Как точно да използвате стъклени бутилки, за да създадете оригинални интериорни решения? Може да да подберете тъмни стъклени бутилки с различни цветове, но с дълга шия и да сътворите много оригинални свещници от тях. Стенни лампи от един и същ вид бутилки ще внесат в интериора ви античен дух. А креативно решение е да сложите изкуствени цветя в бутилка от ром.

Погледнете този грандиозен полилей, който е в ролята на абажур от стъклени бутилки, които запазват оригиналните си етикети. Такава интересна лампа може да се закачи над бара в кухнята или в трапезарията като едно много успешно интериорно решение.

Дори една семпла бутилка, изработена от прозрачно стъкло може да се използва като основа за изграждане на импровизирана нощна лампа. Веселото подреждане на различни по големина бутилки може да стане нестандартен елемент в градината. Комбинацията от зелени растения, камъни и цветно стъкло неволно привлича вниманието. Оригинални саксии с бутилки също могат да украсят вашия балкон, веранда или прозорец. Бутилките могат да бъдат използвани и за капково напояване – страхотно и практично решение.

Обичаме хубавото вино и винаги имаме по една празна бутилка, особено в разгара на празниците. Обичаме нестандартните идеи за декорация на интериора и като поддържници на рециклирането, ви предизвикваме да приложите тези прекрасни идеи, Вдъхнете живот на неизползваемите стъклени бутилки от вино, ром, коняк… Няколко стъклени бутилки от вино или друг алкохохол.

декорация със стъклени бутилки
декорация със стъклени бутилки
декорация със стъклени бутилки
декорация със стъклени бутилки

Малкото е повече. Импровизирайте и останете вдъхновени.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.