Пролет е и това е може би най-добрият сезон. Тя е това магично време след зимата, когато слънцето бавно излиза и света е окъпан в безброй цветове. Чудно време, в което светът е облян в светлина и всичко изглежда обещаващо. Проблемът е, че пролетта си тръгва прекалено бързо. С впечатляващ вкус, дизайн способности и умения, Daria Zinovatnaya хваща най-добрата част от пролетта в ограничено пространство на четири творчески различни апартамента.

Какъв е най-добрият начин да създадете вечна пролет в дома ви? Великолепна стена с изобразяващ идилична цветна сцена, разбира се! Растенията никога не умират, а цветовете никога не се променят – постоянна красота в постоянно променящия се свят. Обзавеждането е удобоно и стилно, в най-ярки цветове, които се вписват в темата и създавате една светла, свежа и ангажираща стая.


Смесицата от цветове на стената са избрани внимателно и създават привлекателен и интересен акцент на стената в кухнята, което ни напомня за бунтът от цветове, които пролетта ни носи веднъж годишно. Целият апартамент е изграден от различни компоненти, които при някакво друго обстоятелство могат да бъдат твърде не на място, но под дизайнерската грижа, стаята е жива и завладяваща.
Банята е също толкова динамична, колкото останалата част на апартамента и използването на най-различни цветове създава приятна цялостна естетика. Бронзово огледало и светлинните характеристики изглеждат прекрасно, съчетани с плочките на заден фон. Комбинацията от цветове е класна и елегантна, като същевременно запазва много индивидуалност.

Следващият апартамент е малко по-спокоен, но не по-малко вълнуващ. Апартаментът е много весел – имаме брилянтно осветително тяло и разнообразни шарени елементи. Трапезарията е проста, но динамичен. Червените плочки отричат необходимостта от черга и изпълняват същата цел.


Най-добрите черти на дизайна често са най-простите. А черната рамка на стената улавя вниманието и е визуално привлекателна естетическа част. Спалнята е смесица от съвременни и винтидж елементи. Леглото е комбинация от различни цветове и изглежда великолепно и гостоприемно. Акцентът на стената е много модерен и един от най-добрите части на помещението.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.