Проектирането на детска стая може да бъде трудно. Използвайки различни теми рискувмеа, че след няколко години тези пространства ще бъдат напълно променени – цвят, спално бельо, а може би дори и един куп предмети на изкуството и други сувенири просто не могат да се запазят. Дизайнерските проекти, които сме събрали за вас тук са използвали модерен подход към дизайна на детската спалня. Игра с ярки пространства, свежи цветове и забавни елементи – тези пространства са приятелски и ще продължат да бъдат функционални и в юношеските години на децата.

детска стая

детска стаяТази детска стая е модерна и свежа. Обичаме микса на кестеняво, опушена мандарина и пепеляво синьо, защото те изскачат един срещу друг, но по-приглушен начин. Това е забавно, но и елегантно. Плюс това, обожаваме неоновата светлина. От тук можете да видите някои от най-забавните елементи в пространството. Има една прекрасен мечка – част от дизайна на стената и приятното домашно бюро точно под прозореца. Шкафът на телевизора е своеобразен склад за всички играчки, което прави това пространство перфектно организирано.

детска стая

Обожаваме този детски дизайн, защото е толкова забавен и свеж. Oбичаме как цветовете играят в тази стая – жълто и синьо са контрастни цветове, така че те винаги изглеждат страхотно заедно. Това не е просто бебешко синьо и меко жълто – те добавят доза изтънченост към пространството. Банята е забавна и светла. Забележете как кранчетата на мивката имат неочакван цвят, и как останалата част от помещението е модерна и изглежда наистина лесна за почистване.

детска стая

детска стая

детска стая

детска стая

Източник: www.home-designing.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.