Последователи сте на скандинавския стил в интериора? Разгледайте този прекрасен апартамент в центъра на Гьотеборг, Швеция с вдъхновяващ дизайн и игриво оформление. Жилището заема горните две нива на историческа къща, която датира от 1873 г. Височината в дневената е забележителна, a тухлената стена в рустик стил в спалнята и откритите дървени греди са само няколко от любимите ни елементи в това пространство.

скандинавски стил

В началото на входа, чернo-бяла цветова схема с дървени акценти правят жилището да изглежда ефирно и привлекателно. Кухнята предлага мека атмосфера, с щедър размер дървена маса за хранене като фокусна точка на стаята. Жилищната площ е разположенa на спокойно място с изглед към вътрешен двор. Два стола, диван и разнообразие от декоративни възглавници правят този съвременен ъгъл идеалen за почивка или забавление на по чай с приятели.

скандинавски стил

скандинавски стил

скандинавски стилНагоре по стълбите е универсално пространство, където малко бюро дава възможност за импровизирана работна зона, като същевременно можете да държите под око това, което се готви в кухнята. Намираща се зад стълбището, спалнята е може би най-завладяващата част от интериора на апартамента. Тухлената стена е страхотен акцент и служи за обособяване на склад, което дава допълнителен характер на стаята.

скандинавски стил

скандинавски стил

скандинавски стил

скандинавски стил

скандинавски стил

Източник: freshome.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.