Компактните пространства са удовлетворяващ източник на предизвикателства за интериорните дизайнери. Можете на практика да видите всяка стая от всяко място в дома… За много малките апартаменти дизайнерите избират безопасно неутралния интериор. Тези малки апартаменти предприемат смел подход – възприемане смели цветови теми и творчески декор, въпреки ограничените си пространствени планове. Независимо дали имате нужда от вдъхновение за вашия апартамент или просто желаете идеи за единична стая, тези интериори предлагат уникални идеи и си заслужава да се вземат предвид.

малки апартаменти
KDVA Architects

Този малък апартамент определено не се плаши от приключението на една смела тема за декор. Виолетово, лавандула и ярко огнено червено определят интериора – благодарение на внимателни техники за декориране. Ярките цветове са трудни за работа в стеснени малки пространства. Така че, дори и да не обичам цветовете, които са използвани туи, си заслужава поне да се опознаят техниките за композиция между тях. Рисковите дизайнерски решения наистина се изплащат. Текстурирани стени, светли мебели и контраст – всички те “заповядват” възхищение.

малки апартаменти

Лилави акрилни панели отделят добре кухнята и трапезарията от хола. Топло вътрешно осветление и удобни мебели играят определяща роля в този модерен градски апартамент. Докато бетонната облицовка иначе би могла да е твърде тежка в апартамент толкова малък, колкото този, то стъклените стени, позволяват на всяка зона да си взаимодейства с другите – за по-просторна и безгрижна естетика. Гладките дървени подове правят интериора да изглежда по-приветлив. Украсен със стъкло и бетон, арматура и дърво – перфектно индустриален, но изненадващо уютен.

малки апартаменти

С етажен план на само 39 квадратни метра, този интериор трябва да постигне функционалност с много малко пространство. Дори и с компактно разпределение на етажа, дизайнерът не отстъпва от темата за интересен декор – поразителни текстури и драматично осветление прави интериора чувстват наперен, но отзивчив. Осветление къпе бетонните стени и гладките шкафове от всички страни. В комбинация с линейна архитектура, светлината става органичен декор сам по себе си.

Viktor Kuznetsov
Viktor Kuznetsov
Viktor Kuznetsov
Viktor Kuznetsov

Този интериор се вписва в хола, трапезарията и кухнята – с размерите на средна спалня. Чудесни различни гладки дървесни тонове правят апартамента топъл и приветлив – естествен декор, който е приятен за очите. В такова малко пространство, всеки обект от декора носи още по-голямо тегло. Този дом използва прости цветни разпечатки с голям ефект.

Viktor Kuznetsov
Viktor Kuznetsov
Viktor Kuznetsov
Viktor Kuznetsov
Viktor Kuznetsov
Viktor Kuznetsov
Viktor Kuznetsov
Viktor Kuznetsov

Източник: www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.