Всеки цвят има определено въздействие върху съществуващя интериор и ние тук не говорим психология на цветовете. Това е просто въпрос на стил и външен вид. A цвят като жълто, например, е светъл и атрактивен и би било весело допълнение към пространството като хола. A жълт диван може да бъде в центъра на стаята. Въпросът, който остава, е „как ще украсите пространството около него?“

жълт диван

жълт диван

Е, вариантите са многобройни. Една от идеите е да се използвате щампи и модели, за да интегрирате в жълто дивана в хола, без да прави това изглежда не на място. Възглавниците като акцент са забавни и се могат да се комбинират добре с жълтото на дивана.

жълт диван

жълт диван

Друга идея е да се използва ярък нюанс на жълто в комбинация с други неонови нюанси като розово, синьо или оранжево. Но не всички жълти цветове трябва да бъдат толкова ярки и наперени. Меките тонове могат да бъдат много красиви, комбинират се добре с леки дървени повърхности и с други меки цветове. A диванът може да бъде най-неочакваното докосване до цвят в един неутрален интериор.

жълт диван

жълт диван

Източник: www.homedit.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.