Зашеметени сме от тези стилни решения за декориране на детската стая. Разгледайте ги и споделете в коментар с нас коя е вашата любима дестка стая.

Не е изненада, че децата прекарват много време в спалнята си. Използвано за сън, игра и работа – тяхното пространство трябва да е отражение на малките им личности. Лесно е да се изгубите в света на детския интериор. Помолихме 27 експерти да покажат любимата си идея за интериор на детска спалня и да ни помогнат да я пресъздадем у дома си. Стилен, практичен, забавен, уютен и комфортен – нашият избор на идеи за декориране на детски спални ще направи децата щастливи. Време е да освободите вътрешното си дете…

Що се отнася до декор на детски стаи, окото ни винаги е насочено към бели, ефирни стаи с игриви детайли – за добавяне на топлина и цвят. Усещането за неутралност е перфектният пример за това – дизайнерите са заложили на белия цвят и на специални дървени играчки в декора. Има място, което да позволява неограничени игри. Това също е стая, в която детето може лесно да расте в продължение на години. Използването на монохромни цветове е тенденция в момента. Ключът е да се намери баланс – можете да направите това, като добавите по-меки тонове и текстури като дървени акценти, забавен тапет или контрастни отпечатъци. Не само че прави мястото по-интересно, но освен това не ви ограничава до един прекалено координиран външен вид.

Тази детска градина  е спокойна. Комбинацията от фини сиви, меки розови и бели мебели е стилна и класическа. Вдъхновени от дървото на тапетa, дизайнерите решават да сложат акцента – върху светли розови листа и зелени листа да се начертае схема и да се добави свежест. Памучните завеси имат играчка с бродирана лента в дъното с котки и птици, като по точи начин се добавя интерес и забавление в схемата и контрастира добре с по-светлото розово спално бельо. Съвременните мебел и акценти (като нощната светлина на зайчетата и сивото акрилно столче) се смесват с находки (включително тапетите, използвани за дървото и античните детски книги), за да се създаде уникална стая, която да допълва останалата част от дома. Сладко убежище!


Източник

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.