Събрахме колекция от прекрасни детски стаи, в които забавлението среща стилът и ако децата ви са вече прекалено големи за декора в детската стая и са ви поставили трудната мисия да им създадете ново невероятно пространство, то тази публикация е за вас… Те със сигурност се надяват на място, в което да могат да се забавляват и да им е приятно да обитават. Няма нищо лошо в това да оставите или добавите няколко елемента, които сте сигурни, че детето ви ще обикне истински, все пак са детството се случва веднъж на всеки от нас. Независимо от всичко това, трябва да отчетете факта, че детската стая е всъщност част от любимият ви дом и със сигурност искате тя да е стилна. Вижте нашите предложения за интериорни решения в детската стая, може би някое от тях е точно, това което търсите.

Добре е да мислите в перспектива, когато обзавеждате детската стая. Спрете се на дизайн, който ще израства и можете да развивате заедно с порастването на детето. В противен случай на няколко години ще трябва да правите основен ремонт на това помещение.

[amazon_link asins=’B00HKYW2C8,B00UBS21VC,B01CZ5UK8O,B00QX0D6LG,B01NCU7LRY,B0725VHWVB’ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’5e8334f6-c990-11e7-af10-b3cc84e1f6d1′]

Изпробвайте схема на дизайн, която е гъвкава и се преобразява в пространство за подрастващи, само с прибиране на играчките. Ярката картина на стената и неоновият надпис са подходящи както за дете, така и за голям тийнейджър. Спален комплект във ярки цветове, както и цветните декоративни възглавнички добавят така нужната енергия в стаята на подрастващите. Полилеят също е интригуващ елемент, защото напомня сапунени мехурчета, отново е подходящ за всички възрасти.

Бюрото е задължителна част от интериорът на детската стая, тъй като малчуганите имат домашна работа от много малки. Закачливото изкуство по стените добавя приятелски вайб в интериора на порасналото вече дете. Тъкано платно на стената ви дава възможност да сътворите кът за четене – малко уютно убежище.

Другото задължително нещо за детската са местата за складиране на вещи. Първо играчки, после дрехи и книги, спортни вещи и прочие. Уверете се, че имате достатъчно шкафове, ниши и скрити ракли за склад. Децата имат много вещи в наши дни и така ще избегнете безпорядъка.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.