Много трудно ще намерите човек, който няма в ума си запечатана кухнята на мечтите си. Всеки мечтае за този блажен момент, в който ще направи ремонт на кухнята, но когато се стигне до осъществяването му, това се превръща в непосилна задача. Има толкова много неизвестни: откъде въобще се започва подобно начинание. Кои иновации и модернизации да вкараме интериора?

[amazon_link asins=’B01NBOOH0X,B003DVCWEK,B01ANF6UGO,B000OC1OOU’ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’d5e249f4-c990-11e7-a79a-a5186f13a56d’]

Ако пред вас стоят тези въпроси, следващата статия е за вас. В нея сме събрали основните „да“ и „не“, за да направите успешен ремонт на кухнята си. Можете да я използвате за ориентир, докато планирате ремонта си и подреждате приоритетите. Дръжте я под ръка докато тече ремонта и я използвайте за справки. Съветите ни ще ви помогнат да създадете пространство, което ще е едновременно функционално и естетически издържано за години напред.

Помислете как точно да използвате пространството

Когато хората си представят ремонта на кухнята, обикновено са опрели очакванията си на нещо вече видяно, например иноксово покритие или огромен кухненски остров, гранитни плотове и т.н. В това да имате предварителна идея няма нищо лошо, но помнете, че това не е единствената ви опция. Вместо да се съобразявате със статуквото, помислете как да организирате кухнята за да отговори на специфичните нуждите на семейството ви. Може би децата ви имат навика да си пишат домашните в кухнята и вие искате да вградите бюро някъде в дизайна? А може би сте бохеми и посрещате много гости, следователно имате нужда от дълга маса за хранене? Каквито и да са личните ви нужди, уверете се, че ги следвате в дизайнерският план на помещението.

Не пренебрегвайте бюджета си

Харчете мъдро! Ремонтът на кухнята е един от най-скъпите по начало, за това, когато правите ремонт в нея направете два списъка. Единият трябва да съдържа всичко от първа необходимост, а вторият само неща, които бихте искали да имате. После сравнете цените на артикулите и ги разпределете в двата списъка, така ще имате ясна представа за какво да харчите и от какво да спестите.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.