Грабнете свежо вдъхновение с тези невероятни идеи за интериор с бохемски вкус! Пейг Морс е известен интериорен декоратор. Особено разпознаваема заради прекрасният бохемски стил, който внася в интериора, по който работи. Още от ранна детска възраст, дизайнът става нейна страст, тя често прави размествания в детската си стая, а когато става тийнейджър е ясно, че тази малка госпожица от Тексас ще попътува. Въпреки че ѝ отнема време да завърши двете си висши по Английски и история на изкуствата в Тексаския университет, тя винаги е твърдяла, че основните и най-ценни неща е научила пътувайки из света. Тя цени дипломата си и дори се потапя в изкуството из галерии и музеи и богатото културно наследство на Мексико, Европа и Континенталните Щати.

Вдъхновена от пътя си и движена от своята изобретателност, тя предприема смело преобразяване на стогодишно дървено бунгало в историческата местност Оук Клиф, което е и първият и самостоятелен дом и дизайнерски проект.

От 2003 г. насам тя работи по почти всички аспекти на дизайна и участва в топ дизайнерски продукции, но работата ѝ наистина заблестява в проектирането на дизайн за домове, в които ще се живее. Тя успява изключително добре да улови темперамента на собствениците и техните желания и отразява това в интериора по най-човешкият възможен начин.

Пейг има редица статии за едни от водещите списания в областта на интериорния дизайн, като едно от последните и включвания е изданието на Ню Йорк Таим за най-добри интериорни решения.

Предложенията ѝ за обзавеждане и декориране са рафинирани и функционални. В тях има много цвят и съчетание от различни десени и щампи, много метални елементи със старинен привкус, естествените тъкани разбира се са на особена почит, както и инди везаните възглавници във всеки кът. Но тя разкрива, че бохемският чар не е задължителната шарения и дори не е близо до безвкусицата, която повечето хора си представят. Показва ни, че тъмно сивото или дори черното са добра сцена за всякакви пана и картини, както и че всичко което ви е под ръка – до стари банкноти е аксесоар във вашето място.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.