Събрахме за Вас цветна колекция от интериори за детски стаи… За едно дете, детската стая не е просто място за сън – това е място, където да се смее, играе, расте, да открива. Това е безопасно и удобно място, където въображението се чувства свободно да се скита. Не е чудно, че детските стаи са толкова разхвърляни! Но в крайна сметка, през цялото това време и усилия за създаването на добра среда си заслужават. Търсите ли готини начини за освежаване на детските стаи? Това е мястото, откъдето да започнете. Тези стаи за деца и тийнейджъри предлагат реалистични идеи за дизайн, които варират от интелигентно съхранение на удобни мебели за деца и дори творчески цветови теми.

teal-and-yellow-kids-room
Визуализация: Elena Zhulikova

детски стаи

 

Вижте тази жълта и много освежаваща цветова палитра със случайни искри на розово като игриво докосване. Изглежда, че на етажерката за книги, разположена от пода до тавана, всички важни учебници и книги са на лице. Сгушен в една ниша, дълбокият диван се удвоява като легло за гости. Жълтото и тюркоазеното са чудесен избор както за детска стая на момче, така и на момиче, достатъчно игриви цветове за младежи и достатъчно сложни за големи тийнейджъри също. А скритият дрешник се “възползва” от непрякото осветление и се постига вид като в луксозен шоурум.

детски стаидетски стаиcolorful-kids-roomwalk-in-closet-ideasbean-pendant-lamps

Тази светла спалня е дело на архитектурният инженер Maggi Samir, базиран в Египет. Нейните концепции за стаите на децата и са изключителни! Радостните нюанси на оранжево, синьо, и лайм формират гъвкава цветова схема за деца на всякаква възраст.

kids-room-layout
Визуализация: Maggi Samir

kids-loft-bed-inspirationgreen-orange-blue-bedroom

Оформлението на двуетажно легло е впечатляващо – стълбището, направено от чекмеджета води към върха. То не само осигурява достатъчно пространство за съхранение, но е и малко по-безопасен начин да носите книги, одеяла, и плюшени мечета в леглото в сравнение с изкачване нагоре по стълбата.

детски стаи
Визуализация: Maggi Samir

pink-and-green-girls-roommodern-mirrored-storage

Друга забавна концепция за детска стая от Maggi Sammir, с участието на горещo розовo и лайм с елегантен модерен интериор и силна поп арт нагласа. Смели модели правят това пространство да изглежда пълно с живот, забавление и смях. Висящата лампа в розово обединява всички елементи на декора.

Източник: www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.