Бетон, отворен план и много пространство определят тези лофт апартаменти и те доказват, че този тип апартаменти не винаги е нужно да бъдат студени и мрачни.

лофт апартаменти
Визуализация: Denis Bespalov

лофт апартаментилофт апартаменти

Използването на черна боя подчертава суровото усещане на пространството. Големите прозорци и осветлението правят помещението в перфектната комбинация от модерно и съвременно. Последният, третия етаж е 3D дизайн и е по-тъмен от останалите. Този дом разполага с внушително осветление и кожени мебели.

лофт апартаменти
Визуализация: Denis Bespalov

лофт апартаменти

лофт апартаментилофт апартаменти

Визуализиран от Denis Bespalov, този лофт използва слънчево жълто, за да добави искри и цвят в пространството. Бетонните стени и подове се нагряват от естествени дървени шкафове в кухнята и лавиците за книги. Кухненският баръ седи перфектно зад жълтия диван. Това прави гледането на телевизия, докато закусвате лесна задача. Обособени са различни зони в голямото пространство.

лофт апартаменти

Придържайки се към идеята за широки и отворени пространства, кухненските шкафове са проектирани без вратички. Дизайнерът е използвал жълти акценти, а задната част на шкафовете също са боядисани в черно, за да съответстват на останалата част от таванското помещение. Боядисаните в черно стени понякога може да бъдат твърде драматични и тъмни. В този дом, собствениците имат лукса да рисуват с тебешир върху специална боя! Този забавен акцент добавя живот към тъмните стени, като се усещан нотките на индустриалния шик.

лофт апартаменти лофт апартаменти лофт апартаменти

Източник: www.home-designing.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.