Използването на светли, бели теми или приглушени оттенъци в тези страхотни релаксиращи спални показват как Вашето спално помещение може да е едновременно спокойно, уютно и стилно. Разгледайте тези бели спални!

релаксиращи спалнирелаксиращи спални

Използват се меки текстури завеси като вълни, светло дърво, гранит и тапети. Дали в индустриален стил, тип будоар или шведски минимализъм, всяка спалня създава кът за спане, където да избягате от оживения и шумен свят.

релаксиращи спалниanime-seductive-bedroom-white-and-brown-cheeky-cartoon-figuresрелаксиращи спални

Въздушни и светли, тези бели стени в спалнята придават женственост с нотки на розово. Стоящите лампи и пухкави килими добавят усещане за комфорт.

white-and-grey-bedroom-textured-feature-wall-charcoal-duvet-breaks-the-whiteboudoir-theme-bedroom-spiral-wallpaper-violet-and-grey-calm-and-soothingрелаксиращи спални

Добавете малко акценти, които също ще допринесат за създаването на меко настроение. Простите модели спомагат за поддържане на спалнята интересна и идилична.

релаксиращи спалнирелаксиращи спалнирелаксиращи спални

Ярките цветове, разположени сред семпли тонове в релаксиращи спални като тези, също могат да създават интересни акценти и характеристики. Белите стени и леки дървени подове успокояват сетивата. Един висящ хамак или небрежна табуретка ни подканват да се гмурнем в света на мечтите.

Независимо дали живеете в малък апартамент или просторна къща, създайте своето място за релакс след края на работния ден по Ваш вкус и предпочитания. Спалното помещение трябва да изразява стила на собственика. Това е съкровено място където да спите, да сънувате, да мечтаете, да се презареждате… Използвайте любимите си цветове, акценти и предмети.

релаксиращи спалнирелаксиращи спални

Източник: www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.