Един от най-сигурните начини да декорирате малко пространство е да опростите всичко – едва доловими модели, светли цветове, ограничен декор, изчистени линии и т.н. Тези техники наистина могат да направят една стая да изглежда по-голяма и по-малко претрупана, но насоки, като тези могат да изглеждат малко по- ограничаващи за всички, но не и за най-запалените минималисти. Имаме добра новина! Тези смели теми за декор се чувстват по-големи от живота. Разгледайте тези смели идеи за декор и бъдете вдъхновени!

малко пространство
Визуализация: ILYA Derkach

Този апартамент е разположен само на 30 квадратни метра, но дизайнерът не позволява компактният размер да ограничи творчеството по никакъв начин. Портрети във всекидневната веднага привличат окото, подготвяйки сцената за ярка цветова палитра и силни геометрични теми, използвани в целия дом.

малко пространствомалко пространствомалко пространство

Въпреки акцентът върху цвят и текстура, белият фон наистина помага това пространство да се превърне в удобно поле за работа. Простият фон позволява всеки творчески елемент да се откроява самостоятелно, а не да се смесва в хомогенна тема.

малко пространствомалко пространство

Умна композиция прави огромно впечатление без да е необходимо да се запълва пространството с предмети. Всичко в компактния режим за хранене използва леки форми и материали, но е визуално значителен.

малко пространствомалко пространствомалко пространствомалко пространство

Кухните без прозорци често рискуват да изглеждат прекалено тъмни. Тук, лъскавите повърхности запазват малкото слънчева светлина, която пространството не получава. Пералнята и сушилня са скрити зад една врата на обикновен шкаф, съчетани с останалата част от кухнята. Кухнята води директно до входа, където е разположен килерът.

малко пространство

малко пространство

От другата страна на коридора, малка е разположена масичка и шкаф за обувки. Това разположение дава възможност да се освежите преди да се отправите към вратата.

Източник: www.home-designing.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.