Създайте прекрасна детска стая – мечтайте смело и използвайте своето въображение. За едно дете, дори и обикновена спалня може да се превърне в джунгла, замък, лекарски кабинет, или нещо по средата. Одеялото става пещера, един стол се превръща в планина – въображенито е безгранично! Но тези забавни детски стаи отиват още по-далеч към насърчаване на творчеството. Ако търсите вдъхновение за уникална детска стая за децата, тези пет иновативни примери ще ви харесат.

tipi-in-kids-bedroomkids-indoor-rope-jungle-gymparents-zone-in-kids-roomamazing-kids-room-inspirationconverted-loft-kids-bedroom

Каква раздвижена мансардна детска стая! Докато останалата част от помещението е чудесно отворена и просторна, кътчето с леглото се чувства много уютно и лично – това е малко по-тъмна от останалата част на помещението, така че младият жител може да спи в през уикенда.

kids-bedroom-loft-ideas

Две деца, една спалня, но много стил – това пространство използва творческо оформление, за да побере и двете деца при запазване на пространството за игра, колкото е възможно. Кой не обича тематични комикси за детска стая? Батман и Супермен са толкова забавни тема, особено като се има предвид завръщането на супер героите.

superhero-themed-kids-bedroombedroom-layout-for-two-childrenkids-indoor-jungle-gym-inspirationдетска стаяcute-kids-office-layout

Почти всички вградени мебели включват скрити складови площи, за да се помогне за поддържане на помещението чисто и спретнато. Шкафовете работят добре за сезонно складиране, докато чекмеджетата под леглата са идеални за училищни дрехи.

colorful-childhood-bedroom-designдетска стаядетска стаядетска стая с въображение

pink-bedroom-palette-inspirationpink-kids-homework-desksophisticated-pink-bedroom-for-kidspink-kids-television-stand-inspirationluxurious-pink-kids-bedroom-styleдетска стая

Следва детска стая със смели цветове и страхотни вградени елементи, които правят тази детска стая специална. Въпреки, че не е толкова просторна, или екстравагантна като предишните спални, яркитe цветове и удобни мебели превръщат тази спалня в гостоприемно място, а не просто в място за спане.

Източник: http://www.home-designing.com/2016/06/dream-big-with-these-imaginative-kids-bedrooms

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.