Палитрите, базирани на сивия цвят, са удивително гъвкави. Точно като тези спални в сиво. Те могат да отразят хладни или топли нюанси, могат да се адаптират към индустриални интериори или гладки модерни стилове, могат да бъдат и средство за изразяване на минималистичен стил. Този пост разглежда няколко спални, които поставят своите сиви цветови схеми – всеки един отразяващ различна страна на този универсален и неутрален цвят. Ако търсите вдъхновение за цветовете в спалнята и мислите, че сивото може да бъде правилният избор, тези творчески пространства ще ви насърчат да вземете решение. Или, ако сте в търсене на нови начини за поправка на съществуващата си сива спалня, много интересни идеи изобилстват в галерията по-долу.

wood-grey-and-brass-bedroom-style

спални в сивоgrey-bedroom-seatingcreative-lighting-for-grey-bedroombedroom-color-theme-inspiration-for-kids

спални в сивоcool-grey-industrial-bedroom-designспални в сиво

Тази просторна спалня, разположена на 30 кв.м., използва семпъл и същевременно поразителнен подход за своята цветова палитра. Горещи розови акценти направят незабавно впечатление в интериора, превръщайки текстила и столовете в драматични фокусни точки. Осветлението съчетава практичността и естетичен външен вид. Мини висулки осветява масата и лента от топла светлина над стената на таблата хвърля меко осветление за настроение в цялата стая. Обитателят може да се отпусне с книга или уютна чаша кафе в комфортния кът за четене близо до прозореца, обзаведен с разкошна кресло от колекцията Aston от Rodolfo Dordoni.

спални в сивоспални в сивоспални в сивоспални в сиво

Пастелните акценти и естествените материали омекотяват ефекта на елементите от сивата гама в тази неутрална спалня. Определена от основите, но подсилена от чувство за умерен лукс, тази спалня насърчава комфортна и непринудена обстановка, която все още успява да подклажда завистта на всяка крачка или поглед…

Разгледайте галерията за още вдъхновения за спални в сиво…

Източник: http://www.home-designing.com/grey-neutral-bedroom-ideas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.