Тази колекция от вдъхновяващи работни места в сканди стил ще ви накарат да очаквате с нетърпение всяка сутрин. Създайте своя чаровен и разкошен офис – широк, отворен, от който струи светлина. Защо вашето домашно работно място да не бъде по-различно? Тези работни площи са проектирани в рамките на ограничени пространства или като част от спалнята, Помислете а за светлината…. Помислете за цветовите акценти, които да направите фокусни точки. Помислете за функционалността – чекмеджета и стълби.

Не е нужно да разполагате с отделно помещение – можете да организирате пространството у дома, така че да създадете един малък кабинет в рамките на спалнята. Освободите малко пространство, където да разположите лаптопа. Използвайте ественото предимство на светлината. Ако пространството позволява и поставянето на няколко етажерки или шкафове за папки и документи – ще организирате работния процес още по-лесно.

helmiehalimgreenmeshchairfocalpointworkspacebolialightzigzagwoodenfloorlittlewhiteladderworkspaceatngstrikingyellowcabinetlightwoodenairyworkspaceatnginspirationalquotelargewhitespacesworkspace

Това са работни пространства, които са едновременно добре обмислени и дръзки. Намерете вдъхновение и изчистете съзнанието си с тези красиво и продуктивни дизайни на работни пространства.

leukanhsixtiesblackandwhiteiconicworkspacebartoszdomiczekandszymontworzmultiframediagonalskylightworkspaceevermotionwhitewashedcylindricalforeplaceworkspaceсканди стил

Пространствата в сканди стил притежават особен чар, а освен това скандинавският стил в интериора не излиза от мода… Изчистените линии и простотата са основополагащи.

сканди стилсканди стилсканди стилсканди стил

Уютни, топли, свежи и приветливи – страхотни работни площи, които повишават креативността на работата на обитателите. Сканди стилът е синоним на елегантност и простота.

Източник: http://www.home-designing.com/25-stunning-scandinavian-workspaces

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.