Понякога е истинско предизвикателство, да намериш тихо място, където да се концентрираш в работата си. Всеки, който работи или учи от дома си, разбира прекрасно тази ситуация, защото тя не му е чужда. Говорим, за ситуации в които масата в трапезарията е крайно неподходяща за дейността ни. Ако се разпознавате в образа, ви е нужен кабинет!

Да, кабинет! Звучи ви старомодно? Помислете отново, защото сме ви подготвили два прекрасни апартамента с една спалня и отделен кабинет.

Защо ще го наричаме така ли? Ами, просто защото кабинет носи друга асоциация и смисъл. Това не е просто ъгъл с бюро в стаята, а по скоро цяла посветена на работа стая. Кабинетът, е специално оборудван и обзаведен, за да ви осигури спокойствие за размисъл или специфична работа.

Първият дом, който ще посетим е просторен и много светъл. Отвореният му план и бели стени, карат всяка сива или черна линия да се откроява. Така се създават интересни вертикални и хоризонтални акценти в интериора.

Кабинетът в този дом, е изключително минималистичен и стилен! Семпло, модерно бюро, удобен стол и мек сив диван осигуряват всичко необходимо за работа от вкъщи в комфортна среда.

Вторият дом, в който ще надникнем, е проектиран за млада двойка и ситуиран в Минск. Те са адаптирали минималистичния интериорен стил към малко по-комфортна, топла и мека среда.

Тук, кабинетът е в тъмни цветове и разполага с интелигентна организация на пространството. Всичко нужно, е складирано в елегантната библиотека, така че да остане зад гърба на седящия пред бюрото.

И в този кабинет, ще открием комфортен диван, където да се излегнете за размисъл.

Работната площ, или бюрото е облято в естествена светлина и е в същия дървесен тон като пода, което прави цялото помещение балансирано и топло.

Ако работата ви изисква усамотение и концентрация, а сте у дома, помислете за реорганизация на някоя стая. Нужна ви е малко фантазия и базови елементи, за да направите своя домашен кабинет-мечта!

Източник:http://www.home-designing.com/2016/03/5-ideas-for-a-one-bedroom-apartment-with-study-includes-floor-plans

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.