Динамичният, съвременен човек има нужда от домашна работна установка, която да импонира на „разноцветното“ му ежедневие. Често обаче, работният кът е сврян в някой прашен ъгъл, претрупан с всевъзможни вещи и съвсем не е работната установка, която желае.

Дали си струва да му обърнем специално внимание? Определено да!

В днешната публикация, сме подготвили колекция от домашните офис устанвки, които наистина ни впечатлиха. Дизайнът им е безспорно елегантен и модерен, а самите домашни офиси са интелигентно проектирани.

Освен предложения в галерията ни, ще намерите ценни съвети, които ще ви помогнат да реализирате своята домашна офис установка по най-добрия начин!

Един от безценните компоненти на домашния офис е гледката. Ако разполагате с такава, създайте домашен офис с изглед към нещо красиво! Това не само ще ви релаксира, но и направо ще подпали креативността ви!

Работната ви установка у дома, може да е в тон със цвета на стените. Това ще я направи далеч по-дискретна в домашния интериор.

Вдъхновен от Карл Сейган и Нийл деГрас Тайсън, проектантът на тази домашна установка за работа, я е измъкнал направо от бъдещето. Неконвенционалното мислене, може да ви даде предимство, когато работите от дома.

Често в съвременния домашен офис или офис установка, може да съчетаете стилове и съвременни тенденции. Така например, един супер ергономичен голям офис стол с футуристичния си дизайн, се вписва в рустикална среда.

Минимализмът е тренд, който заслужава внимание, особено при домашните офис установки.

Сведете бъркотията до минимум и разположете пред себе си- монитор, клавиатура, пад. Дори да се изкушите да сложите саксия с домашно цвете, нека е семпло.

„Продуктивност, без излишно разсейване и мотаене“ е мото на всеки минималистичен домашен офис!

Ако не сте особен почитател на монохромните интериорни решения, може да заложите на по-ярките цветове. Те, ще внесат ударна доза позитивна енергия и мотивация в обстановката.

Домашната работна установка, може да бъде неповторим кът в интериора! Всичко е въпрос на фантазия и практичност!

Източник:http://www.home-designing.com/workstation-setup-ideas-photos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.