Почти всеки от нас, е носил или носи работа за вкъщи в някакъв момент. Независимо дали под формата на купчина папки и листове или файлове на лаптопа, всеки има нужда от домашен кът, където да работи на спокойствие. Всъщност, не малко домакинства имат кът в който обслужват битови сметки или минават през пощата.

Ако се замислим, дори децата имат нужда от място, където да работят по домашната си работа или да правят електронни задания пред компютъра. С каквото и да се занимавате, шансът да ви е необходим домашен офис е голям.

Домашният офис има много лица- отделна стая, кът или бюро със скрит монтаж до някой прозорец. Решението как да декорирате и разположите домашния си офис е изцяло ваше!

Приготвили сме, изобилие от стилни дизайнерски решения, които ще ви вдъхновят и насочат!

Ако разполагате с пространство, може да адаптирате трапезарията. Голямата и маса, ще ви осигури изобилие от работна площ, а когато не работите, може да вечеряте там със семейството си.

Когато говорим за домашен офис, едно от задължителните условия е да има как да разтребвате ефективно. Помислете за рафтове и етажерки, дори органайзери на колелца, те ще ви осигурят така нужното място за работни пособия.

Един от несъмнените плюсове на рафтовете е височината. Ако имате малчугани, няма да могат да достигнат до нищо важно.

Ако се огледате, ще видите, че можете да поберете компактно бюро почти навсякъде в дома си.

Домашният офис, може да се намира на гърба на дивана в хола или да го дели частична стена.

Освен комфорта, друг важен елемент в домашния офис е декора! Добавете цветни елементи, които да повишат енергията в помещението, сложете любими аксесоари наоколо и се настроите креативно.

Какъвто и стил за декорация да изберете, запомнете, че площта не е основен фактор тук. Създаването на обособен домашен кът за работа е креативен процес и може да го надграждате, променяте, местите…колкото е нужно!

Източник:http://www.home-designing.com/modern-home-office-interior-design-ideas-photos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.