В извънредната 2020, все повече от нас трябва да обединят дома и работното място в едно. Това не винаги е лесно и понякога ни трябват някоя- друга креативна идея за домашен офис.

Офис средата, трябва да отговаря на конкретни условия, за да може да ви държи фокусирани и мотивирани. Това се оказва истинско предизвикателство у дома!

В статията сме подбрали, няколко вдъхновяващи офис кътове, които ще ви помогнат да обособите работното си място у дома, макар и по- близо до хладилника!

Индустриалният стил е най-интуитивният избор за офис декор. Ще разберете как да комбинирате строгостта му с топлината на дървото в рустикални акценти например.

Освен прелестни стилови комбинации, ще ви покажем и колко функционален може да бъде съвременният офис, независимо къде се намира.

Едва ли има индустриално кътче, което да не разполага с гола тухлена стена някъде в интериора си. Винаги можете да използвате тухлената стена като акцент, който ще дефинира визуално работния кът.

Една от прекрасните възможности в индустриалният стил е да го наситите с ретро елементи и винтидж мебели. Така, лесно може да интегрирате дървени рафтове и лавици на стената, защото в един офис мястото, никога не стига!

Бюрото е друг ключов елемент от работното пространство. Индустриалният стил ви позволява вариации тук. От минималистична плоскост, през мултифункционалните съвременни бюра, до винтидж бюро от естествено дърво, снабдено с всякакви чекмеджета.

Заслужава си да отделите специално внимание на стола. Заложете на комфорта преди всичко! Задължителните условия тук са комфорт и мобилност!

Не бива да забравяме, че все пак, имаме шанса да работим от най-комфортното си място! Сложете диван, няколко стайни растения, декорирайте стените…домашният офис е възможност да наблюдавате себе си и работата си в дълбочина.

Отразете своята индивидуалност в декора му и не забравяйте, че винаги можете да отскочите до кухнята за чаша горещ шоколад!

Източник:http://www.home-designing.com/33-inspiring-industrial-style-home-offices-that-sport-beautiful-workspaces

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.