Независимо от сезоните, можем да запазим свежестта и слънчевото настроение у дома! Зеленият цвят, може да сътвори чудеса с интериора на всяка стая. Декоративни възглавнички или зелена стена като акцент, внасят изненадващо количество свежа енергия в декора.

Ако търсите по-драматичен ефект, се поглезете със смарагдово зелено или наситено горско зелено.

Ментово-зелените нюанси, са за любителите на тишината и спокойствието.

За всички, които искат да направят силно впечатление, лайм е един перфектен избор на цвят!

Ако не сте сигурни, кои цветове да съчетаете успешно със зелено, ще ви помогнем и тук!

Една предпочитана комбинация, е зелено и бяло. Тази цветна комбинация, е една от най-свежите и ви гарантира енергизираща атмосфера у дома.

Една изненадващо добра комбинация, е наситено горско зелено с коралови акценти. Тази комбинация, носи почти коледен вайб в интериора!

Ако се спрете на зеленото като основен цвят за стените, трябва да се уверите, че помещението се изпълва с достатъчно естествена светлина. Зеленото обича светлината и поради тази причина големите, френски прозорци са отличен вариант!

Една великолепна цветна комбинация, е зелено с портокалови, дори ръждиво-оранжеви акценти в интериора.

Може би, една от най-естествените комбинации би била, елементи от естествено дърво и зелени стени, а защо не и мебели!

Зеленият цвят, е един от най-предпочитаните за диван или кресло. Зеленият плюш, придава една особена изисканост и царственост на мебелите. Диванът в тъмнозелено кадифе, носи ретро романтика и усещане за класа!

Най-лесният начин да внесете свежи зелени акценти у дома, е да се сдобиете с изобилие от стайни растения! Ако не сте експерти в отглеждането им, не се тревожете. На пазара има изобилие от домашни растения, които изискват минимални грижи.

Каквото и където и да добавите в нюанси на зеленото, няма да сгрешите! Грабнете си идея за цветни комбинации и освежете интериора на дома си сега!

Източник:http://www.home-designing.com/green-living-room-interior-design-ideas-photos-inspiration

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.