Тези апартаменти, макар и малки имат невероятно шикозен интериор! Идеята за градска шик атмосфера е вплетена в целия интериорен план. Шикозни мебели с удобен и ергономичен дизайн са интегрирани в компактните размери на дома, създавайки напълно градска естетика в помещенията.

Всеки собственик на малък дом знае, колко е трудно да намери място за всички свои вещи, дрехи и джунджурии. Тук е помислено и за този проблем. В една градска-шик атмосфера, местата за съхранение трябва да са добре прикрити и умно решени.

Шикозната обстановка, се дължи именно на тези умело скрити шкафове и ракли. Така, малкото пространство е винаги подредено и спретнато, а фокусът остава върху важните декоративни елементи.

Осветлението, съобразено с височината на таваните, прави тези малки апартаменти супер просторни.

Неутралният фон е нарушен от червени и сини акценти, които обособяват цветово различните зони в отворения план на жилищата.

Първият ни кандидат се намира в Минск, Беларус и е прелестен пример за интериор с градски шик! Топли дървесни нюанси разчупват сивия декор и го правят супер уютен.

Шикозен малък диван, запълва ъгъла на компактната всекидневна. Сиви пуфове, осигуряват допълнително място за сядане и за съхранение на вещи, заради подвижните си капаци-седалки.

Естествено е някак в една шик обстановка да попаднем на огледала и стъкло. Тук, спалнята е зад стъклена стена с черна рамка, което добавя лек индустриален вайб в интериора.

Следващият шикозен апартамент, който ни потапя в градската естетика е в топли пясъчни оттенъци. Разбира се, не липсват изненадващи цветни акценти и модерни минималистични форми в интериора.

Спазени са основни опозиции в дизайна на всекидневната. Кръглият килим е отразен в кръговата светлинна инсталация на тавана, а диванът в меко бежово допълва шикозното излъчване с овалните си форми.

Керемидено червен цвят обособява и дефинира трапезарията, осигурявайки така нужният контраст.

Освен ламперията в светло дърво, свежест в декора внася и снежнобялата кухня. Хитро спотово осветление я кара направо да блести в интериора! Градската динамика на живот, може да бъде преведена на езика на интериорния дизайн. Резултатът е шикозен интериор, функционални решения и комфорт!

Източник:http://www.home-designing.com/small-scale-city-chic-apartments-under-50-sqm-with-floor-plans

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.