Обичаме есента! Но не обичаме да влачим кашоните с есенна декорация от мазето! Вместо да сменяте лицето на целия си интериор, ви предлагаме да работите с акценти.

https://www.stonegableblog.com/planning-fall-decorating/
https://www.lizmarieblog.com/2018/09/eclectic-antique-fall-pear-mantel/

Няколко добре подбрани, характерни есенни акцента, могат да преобразят излъчването на помещението.

https://www.lizmarieblog.com/2019/08/rustic-fall-entryway/

Днес, ще ви предложим есенни мотиви, които може да сглобите за 5 минути!

http://vibekedesign.blogspot.com/2014/09/mye-pa-hjertet.html
http://www.musingsonmomentum.com/minimalist-fall-decor/

Едно от предложенията ни е, да експериментирате с цветовете. Съвсем не е задължително есенната декорация да е в топлата гама. Все повече блогъри и дизайнери се спират на монохромни аранжировки.

https://www.realsimple.com/holidays-entertaining/holidays/thanksgiving/thanksgiving-table-decor?slide=564112#564112?utm_source=pinterest.com&utm_medium=social&utm_campaign=social-share-gallery&utm_content=20181114&utm_term=564826
https://sarahgraceathome.com/fall/

 Черно-белият декор, позволява на цветните акценти да блеснат още по-силно в декорацията. Лесно можете да му придадете и винтидж чар с няколко елемента от дърво и метал.

https://www.williams-sonoma.com/m/products/hammered-copper-charger/

Едно от местата, където искаме да се усети сезона е масата в трапезарията. Есенната декорация на празничната маса, макар и за прозаична вечеря с приятели, е изключително добра „хрумка“.

https://www.crateandbarrel.com/wilder-large-pumpkin/s331669
http://camillestyles.com/entertaining/entertaining-with/jess-ann-kirby/?slide=1

Един от най-добрите начини да усетите есенното настроение и атмосфера, е чрез сезонната храна, миризми, цветове и елементи. Така че, не подценявайте силата на декорацията за маса, тя винаги създава настроение!

https://www.lizmarieblog.com/2019/10/cozy-fall-nook-under-the-stairs/
https://www.dreamingofhomemaking.com/blog/fallmudroomdecor

Знаем, че есенната цветова палитра е много богата. Ако обаче, не искате да се подчините на топлата гама от спектъра, имаме предложение. Комбинирайте естествено дърво с елементи в бонбонени цветове и цветя.

https://fusionmineralpaint.com/painted-ombre-pumpkin-centrepiece/
http://www.weddingchicks.com/blog/26-ideas-on-how-to-transform-your-thanksgiving-table-l-13948-l-45.html

Например, оставете дървената маса без покривка и сложете съдове в меки бебешки нюанси. В центъра на масата поставете богато аранжиран букет от цветя и ще получите великолепна декорация в стил Шаби-шик!

https://www.stonegableblog.com/velvet-and-chinoiserie-pumpkins/

Друг лесен начин да посрещнете есента в дома си е да направите кът с есенна декорация. Всичко, което ви е нужно е метална кофа и тъкано парче плат. Изберете любимите си есенни цветя, сложете ги във вода в кофата и аранжирайте своята „голяма ваза“ с няколко малки тикви и зеленина. Резултатът е прелестен рустикален кът!

http://www.onsuttonplace.com/2016/10/easy-halloween-decor-last-minute-ideas/
https://etsy.me/2Zt2ZHd
http://www.urbanoutfitters.com/ca/en/catalog/productdetail.jsp?id=32403289&color=074

Есенното време, предполага да имате меко одеяло под ръка- осигурете си поне две. Нека са с по-малък размер от тези в спалнята. Плетените одеяла са доста ефектно решение за студените дни!

https://www.etsy.com/listing/736172859/crochet-pattern-chunky-crochet-blanket?ref=landingpage_similar_listing_top-2
https://etsy.me/2Zt2ZHd
http://www.fourgenerationsoneroof.com/2016/09/favorite-fall-planter-ideas?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Favorite+Fall+Planter+Ideas&utm_campaign=20160925_m134489659_RSS+Feed+for+http://www_fourgenerationsoneroof_com/feed&utm_term=Favorite+Fall+Planter+Ideas

Както сами се убедихте, есенната декорация не е с еквивалента на малък ремонт. Няма нужда да бъде…декорирайте интелигентно и стилно!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.