В момента в който температурите навън се задържат трайно ниски, сме готови да измъкнем есенната декорация. Не всички декорират дома си спрямо сезонната смяна, но всеки добавя по някои акцент, характерен за сезона в който сме.

http://homeiswheretheboatis.net/2012/11/07/window-of-opportunity-harvesting-gathering/

Есенната декорация е една от любимите ни! Не само защото прелива от топли цветове, а защото отразява изобилието в края на лятото.

https://www.postcardsfromtheridge.com/2019/08/9-creative-ways-to-use-vintage-items-in.html
https://www.hunker.com/13727569/farmhouse-fall-decor-ideas-and-inspiration?utm_source=pinterest.com&utm_medium=referral&utm_campaign=fanpage

Есенната декорация съвсем не се изчерпва с тикви и сухи листа. Подбрали сме, няколко аранжировки в тона на 2020, които са събрали меката топлина на есента в себе си. Тази година, ни предложи много предизвикателства, но и повече време у дома, повече близост и усещане за цялост.

https://www.bhg.com/thanksgiving/outdoor-decorations/blogger-front-porches/?utm_medium=social&utm_source=pinterest&utm_campaign=pinshare&utm_content=d401bf30-cc06-4014-aae6-9a065257ca6c

Това си личи и в декора на всеки дом…одеяло на облегалката на дивана, повече декоративни възглавнички, малко повече хаос от дрехи и вещи, вечери заедно, са ежедневие. Всичко това носи своята специфична романтика, а есенния декор е точно това- романтика и ухание на канелени сладки.

http://www.janelletrinette.com/2019/08/16/how-to-style-a-fall-basket/
https://sincerelymariedesigns.com/fall-mantel-with-muted-classic-colors/

Декора през есента, е съставен от плетени мебели и елемнти, одеяла, тъкани наметки, сухи цветя, шоколадови до златисти нюанси и много топлина. Разбира се, тиквите са толкова специфичен елемент, че не можем, а и не искаме да ги пропуснем. Можете да сътворите възхитителни аранжировки с тикви, който съвсем не са скучни.

http://lovegrowswild.com/2017/09/fall-country-harvest-tablescape/

Есенната декорация, може да е семпла и отразена в няколко акцента тук и там, внасящи малко повече уют. Плетените кошници например, могат да бъдат аранжирани по всякакъв начин и с налични материали.

https://www.amberthrane.co/blog/2018/10/7/fall-installation-how-i-made-it
https://www.popsugar.com/love/pinterest-wedding-trends-2020-47115169/amp
https://junebugweddings.com/wedding-blog/this-skylight-denver-wedding-inspiration-is-a-dream-if-you-love-dried-flowers-warm-tones-and-cozy-vibes/

Използвайте дървени елементи и разнообразие от сухи цветя. Много от нас са позабравили събирането на сухи цветя, но то е изключително приятно занимание, което ще ви награди с чудни материали за есенна декорация.

https://www.boho-weddings.com/2018/07/19/an-urban-boho-romance-exotic-earthy-wedding-inspiration/
https://greenweddingshoes.com/2019-top-wedding-trends-boho-glam-wedding/

Не пестете одеялата, всякакъв размер, всякакви шарки са добре дошли във вашия есенен дом. Топлите наметки с ресни трябва да са на една ръка разстояние в студените месеци.

https://onekindesign.com/2019/09/13/cozy-farmhouse-fall-decor/

Не пропускайте да направите спалнята по-уютна през есента. Заложете на спално бельо в цвят горчица или канела, или пък използвайте нещо в тези цветове като акцент.

https://twuss.com/home-interior/home-design-gabriella-khalil/

Погрижете се за есенното лице на дома, сменете ароматите, текстурите и цветовете сега!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.