Да имаш прекрасен дом, който да съчетава функционалността на вътрешните пространства с мебелите, аксесоарите и декорациите, е естествен стремеж на всеки съвременен човек. А всеки един етап от оформянето на един наистина хармоничен интериор, всъщност е в стремежа да бъде „практично“ отражение на личността на своите обитатели – на техния брой, пол, възраст, професия, хоби, интереси и т.н.

Тук истината е, че никой не може да се справи по-добре от самите Вас със задачата да изразите себе си чрез езика на интериора. Но днес това не е толкова непосилно! Дори не е нужно да излизате, за да се сдобиете с нужната боя, мебел или декорация.

Има безброй онлайн магазини с отлично продуктово представяне и оператори на живо, които са на разположение по телефон и чат – относно всякакви запитвания. Допълнителните рубрики в сайтовете дават добра информация и напътствия, а телефонните консултанти, които познават отблизо продуктите с готовност ще Ви подскажат добри идеи, стига да имате основната концепция.

Нужни са 3 лесни стъпки за бързо и резултатно синхронизиране на интериора:

СТЪПКА 1: Изберете основните цветове на помещението, като се съобразите с предназначението и големината му.

Цветознанието е цяла наука, но са Ви нужни само няколко прости факта, като това, че светлите тонове карат помещението да изглежда по-просторно, а тъмните го смаляват оптически. Не е лошо да имате и бегла представа за психологическия ефект на цветовете. Добре е да знаете, че: 

Кафяво: създава усещане за уют и се асоциира с природата

Бяло: чистота, съчетава се най-добре с други неутрални цветове – черно, кафяво, сиво

– Синьо: носи студенина, но и чувство за чистота, понижава кръвното налягане

– Лилаво: ефект на лукс и експресивност на интериора

– Сиво: елегантност, без прекалена консервативност

СТЪПКА 2: Изберете подходящи мебели и аксесоари, като обърнете внимание не само на размера, но и на функционалността, както и на основния цвят в помещението.

Тук изборът е много личен и ще се въздържим от идеи. За щастие, на пазара има изобилие от мебели за всеки вкус и джоб.

СТЪПКА 3: Изберете декорациите, които ще дадат най-точен символ на Вашите вътрешни чувства и емоции по отношение на Вашия дом като лично обитание.

– Цветен стикер за стени и мебели: Фриз „Екзотични цветя“ – комплект от 2 бр.

Изборът на стилове и формати е толкова голям! Уверени сме, че така ще поставите по един възхитителен начин и последния щрих в една богата картина, изпълнена с много хармония и която с радост ще наричате „Ваш дом“.

Използването на стикери и декорация за стени – модерният начин да запълните празните пространства с ефектни „картини“, с които да изразите стила и духа на интериора изцяло по Ваш вкус.

С тях може декорирате стени, тавани, врати, мебели, огледала и прозорци, декоративни прегради, плочки в бянята и кухнята, душ кабини, хладилници и др.

С разнообразните стикери за стена сте само на няколко минути до едно по-красиво място – без разход на усилия и средства, без допълнителни инструменти и крепежни елементи, както и без досадно чистене!

Ако търсите модерен и интересен начин да покажете, че обичате активния начин на живот – заповядайте в онлаин магазин за стикери stickerix.com, в нашата спортна категория. Тук ще откриете графики върху стикерно фолио за стена, изобразяващи както любими спортове, така и известни спортисти. Вашето „фитнес студио“ и спалнята Ви просто „плачат“ за точно за подобно нещо – не лишавайте себе си от допълнително вдъхновение и мотивация!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.