Лофт пространствата са известни с високите си тавани и големите просторни общи площи. Друга тяхна отличителна черта е индустриалният им дизайн. В нашата колекция от четири лофт апартамента обаче, ще ви покажем нещо различно.

Интериорът на тези лофтове е доста различен. Всеки от собствениците е декорирал толкова специфично дома си, за да го превърне в любимо пространство, че почти е разчупил общоприетите рамки в дизайна.

Домът отразява личността! Това важи с пълна сила във всеки един лофт от колекцията ни.

Първият дом, е проектиран от и за пътешественик, който обожава изкуството и котката си!

Огромното пространство в този лофт е запълнено с големи мебели и много плюш. Размерът на почти всичко е над нормалния- от креслата и дивана до големите картини и прозорци! Това е чудесен похват да върнете големият апартамент в нивата на уют и комфорт.

Камината не единственото, което ще ви стопли в този интериор. Има много тухлени стени, персийски килими и топли есенни цветове, които правят пространството супер приветливо.

Лофт номер две е проектиран за млада двойка. Интериорът му издава модерният им начин на живот със силно индустриален декор.

Този дом, може да ви се стори студен заради монохромните си решения, но всъщност притежава особено очарование и много уют.

А този гигантски лофт е проектиран за балерина! Абсолютно женствен с лек шаби-шик вайб, този дом е неустоим за дамите!

От цветовите съчетания, бяло с розово, през антикварните елементи и леките индустриални нотки, този лофт е изпълнен с романтика и светлина.

В пълен контраст, следващият лофт е с много мъжествена атмосфера. Тъмни тонове, кожени кресла, състарено дърво и силен индустриален дух. Изглежда и е проектирано за изтънчен джентълмен, който обича лукса и детайлите.

Въпреки бетонните стени и металните елементи, този лофт има друга по-мека и близка до натуралния свят страна. Големите саксии със стайни растения, пред подобното на парник остъкление създават прелестен контраст с интериора. Зад големите прозорци наднича тучно зелен поляна, която кореспондира с дървените елементи в интериора.

Източник:http://www.home-designing.com/2016/05/4-lofts-that-whisk-you-away-to-a-fabulous-life

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.