Скандално тренди интериори, вдъхновени от артуърка в комиксите! Ще надникнем в няколко индустриални сета, които черпят вдъхновение от холивудските комикс изображения.

Тези домове са проектирани и обзаведени, така че да накарат собствениците си с млад дух, да се чувстват на място. Индустриалният интериор в тях, е освежен и пробуден от ярките цветове на персонажите в комиксите.

Студените стени от тухла или бетон са идеалното платно за комикс графити, а обзавеждането и подбора на елементи правят тези студия уникални.

Както във всяко студио и в тях, можем да се насладим на многопластов интериор, който освен своя неповторим дух, носи много комфорт и функционалност.

„Супер интериорът“ на тези студия е стъпил на фундамент от мрамор, камък и бетон.

Високи тавани и спотово осветление, създават монолитна атмосфера в първото студио в което попадаме. Цветните елементи в ярките цветове от комиксите са пръснати в пространството, под формата на артуърк, скулптури или цветни панели.

Съвременна камина с модерен дизайн сгрява голямата всекидневна. В тази задача и помагат всички дървени елементи в помещението.

Диванът е в тюркоазено зелено, което внася допълнителна свежест и цвят.

Трибютът към комикс героите, продължава с „жената чудо“, красиво застинала върху тухлена стена в следващият интериор. Тук, атмосферата има лек рустик вайб.

Неутрални цветове в комбинация с шоколадово кафяви акценти и дървени елменти, правят този дом супер уютен.

Настилката и кухненският гръб, носят усещане за комикс платно, от което всеки момент ще изплува супер герой. “L”-образната кухня е в комбинация с кокетна трапезария в зелено.

На последно място е един сив интериор в малко студио, който притежава вълнуващи комикс акценти!

Всекидневната е снабдена с люлка, висяща от тавана! Патешко жълт стенен часовник, допълва визуално красиво платно над телевизора. А тухлената стена е идеалното пано и за двата елемента, за да се превърнат в акцент в помещението.

Кухненският гръб и лицето на хладилника са сякаш облепени с разноцветни комикс стикери- перфектният начин да събудите сив индустриален декор

Източник:http://www.home-designing.com/cool-edgy-and-comic-book-art-filled-interiors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.