Всеки от нас има нужда от местенце за работа у дома, независимо дали работи от вкъщи или не. Предлагаме ви куп идеи за свежа обстановка в домашния офис.

Дори да не разполагате с цяла стая, която да приспособите като домашен работен кът, може да адаптирате вече налични пространства у дома.

Някои от нас се концентрират добре в изчистени и добре организирани пространства, други разгръщат потенциала си в по-еклектична обстановка.

Едно е сигурно, атмосферата трябва да е свежа и приветлива! Нужни са няколко стъпки, за да я постигнете. Елементи като, естествена светлина, добра организация на вещите и персонализиран декор, могат да ви помогнат да сте далеч по-фокусирани в домашния офис.

За да дадете тласък на своята креативност и продуктивност, сме подготвили една доста богата и очарователна колекция от малки домашни кътове за работа.

Един от вариантите, е да обособите домашния офис кът с модулна мебел, която включва бюро и малка библиотека.

Тесните пространства, тип коридор, могат да ви изненадат със своята функционалност при добро проектиране.

Остъкленият балкон, може да бъде трансформиран в малък работен кът с много свежа атмосфера и бонбонени цветове.

Ако сте човек, който се буди с креативни идеи, може би искате да имате възможност да седнете зад бюрото в момента, в който изскочите от завивките.

Спалнята винаги може да приюти малко бюро и няколко рафта за вещи над леглото например.

Сложете бюрото точно пред прозорец, в случай че лесно ви задушава затвореното пространство. Така ще си гарантирате добра гледка и повече покои.

Домашният офис, може да бъде дефиниран визуално, дори в апартаменти тип студио. Изберете по смел, ярък цвят за бюрото или етажерките си или, го обособете с интересен килим.

За онези от вас, които се чувстват добре по-близо до природата препоръчваме дървото като основен материал и топлите земни цветове в декора. Заложете на стайни растения с богата листна маса, за да се чувствате максимално добре.

В галерията ни, ще откриете разнообразие от стилове и варианти за декорация на една идея по-свежа домашна работна среда! Разгледайте я!

Източник: https://www.home-designing.com/small-home-office-design-ideas-tips-photos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.