Не веднъж сме говорили, за това колко важна е кухнята в един дом. За повечето семейства, кухнята е притегателен център за всички вкъщи. Днес избрахме да споделим с вас, една колекция от кухни, които се отличават със своя стилен минимализъм в декора.

Значимостта на кухнята във всекидневните дейности, може да направи опростяването на дизайнът и доста трудна задача. Понякога, минимализмът може да има едно по-некомфортно лице. Все пак, много от вас, ще се запитат „Къде отива топлината и приветливостта в един абсолютно строг и изчистен дизайн?“

Въпреки това, кухните които ще ви покажем днес, не само включват всички необходими удобства и уреди, присъщи за една кухня, но и съвременен характерен стил с който определно правят впечатление.

Белият цвят, ще е водещ в декора, защото е един от най-лесните начини да вкарате минималистичната тема в интериора. Бялото кара всяко пространство да придобие мигновена чистота и семпло излъчване.

В малки апартаменти тип студио, бялата минималистична кухня не само не доминира, но и обединява стилово декора.

В един минималистичен декор винаги може да внесете елементи, характерни за други стилове. Сканди интериора, например, си партнира чудесно с рустик акценти от дърво.

Белите плочки са прикрасен начин да оформите гърба на кухненското простраство. Те са прекрасно допълнение и са лесни за поддръжка.

Когато говорим за минимализъм в кухнята, това не означва напълно стерилно пространство лишено от цветове. Особено красиви цветни акценти са всички дървесни нюанси, червено, сиво или цвят резеда.

Ако искате да внесете малко повече нежност, заложете на бонбонени акценти- бебешко синьо, бледо розово или жълто.

Стилен минимализъм, може да бъде въведен и чрез формите в кухнята. Те са малко по-строги и изчистени, но същото така ще ви дадат функционалност и компактност.

Надяваме се, че сме успели да смекчим представата ви за минимализмът в кухнята. Разгеледайте галерията ни за повече идеи!

Източник:https://www.home-designing.com/minimalist-kitchen-design-interior-design-ideas-photos-inspiration

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.