Ако имате балкон, вероятността той да е малък е доста голяма. И така…имате проблемът на повечето хора, а именно „Как да побера всичко от което имам нужда, за да направя балконът си уютен и красив?“ Е имате късмет, защото днес се спираме на аксесоари и мебели, които можете да приспособите за декорация на малки балкони.

Маси за балкони

Нямате място за маса? Няма проблем! Изберете сгъваема маса или маса, която може да закачите на перилата на балкона. Малък барплот също би бил страхотен аксесоар в мини пространства. Може да го използвате като работен плот или място за вечеря в хубавите летни вечери. Ъгловата маса също има своето място сред решенията за малкия балкон.

Саксии за малки балкони

Какво е балконът без цветя и зеленина? Ами, не много приветливо място! За да си спестите от така или иначе малкото пространство на пода, окачете саксиите вертикално. Изберете плетени кашпи, в които да ги поставите за малко по Бохо вайб или ги етажирайте на стената. Не се ограничавайте само до цветя. Може спокойно да отглеждате билки- риган, босилек, розмарин, ще добавят прелестни аромати към релаксиращата обстановка на малкия ви балкон.

Къде да седнем

Тук имате избор! Високи бар столове, сгъваеми столове или малки табуретки са едни от най-практичните варианти. Ако имате желание и малко DIY умения, може да си сглобите диван от дървени палети. Ако сте заложили на ниска мебел, може да решите проблемът със седящите места с удобни възглавници. Те имат предимството, че могат да се перат и отстраняват лесно при дъжд.

Ако сте на цимент или плочки, не е лоша идея да се снабдите с рогоска или пътека, за да направите балконът по-уютен и топъл.

Идеите ни са лесно приложими и много практични, разгледайте галерията ни за да видите как функционират на практика!

Източник: https://www.shelterness.com/space-saving-balcony-furniture/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.