Модерното лесно може да се превърне в посредствено. Следвайки модните тенденции, може да се окажете жертва на посредствения декор, просто защото всеки ги следва. Често откриваме един и същи цвят, дамаски и мотиви, като цяло едни и същи идеи със сходен прочит.

Ако не искате да притежавате дом, който е еднотипен с други съвременни пространства, заложете на нестандартни, интригуващи акценти. Нека декорът в домът ви отразява вас, нека притежава индивидуалност, която разчупва рамките на стандартното.

Ще ви покажем един дом, който блести с креативността си и притежава супер интересни елменти във всеки ъгъл.

Знаем, че когато говорим за „различно“ от посредствения прочит на интериора, очаквате нещо скъпо, прекалено ярко или нефункционално. Е, нека ви предложим интериор, който е стилен, функционален и с особена притегателна сила.

Всекидневната ни посреща с изчистени линии, семпла база и магнетично красив диван. Това не е скучният обикновен диван- този прдставител на меката мебел е отвъд комфорта. Той просто крещи „забавен съм!“ и „искаш да се гушнеш в мен!“

Червеният му цвят и ексцентричен вид, са фокалната точка в помещението и всяка друга мебел се оказва излишна в негово присъствие. Декорът е в бяло, а компания му прави стилна масичка за кафе, като задължителен компонент във всекидневната.

Вграден шкаф в бяло, помага за съхранението на вещите, които инак биха създали усещане за безпорядък. Не липсва и впечатляващ артуърк, който допълва артистичната атмосфера в хола.

Апартаментът е тип студио, което поставя кухнята в съседтсво. Тя е семпла, но заобленият кухненски остров, който е с двойна функция е интригуващ акцент.

Понякога, акцентът е толкова лесен за поставяне. Например в спалнята всичко от което имате нужда е легло с черна рамка и борд, което да създаде желан и впечатляващ контраст с белият цвят на стените и шкафовете.

Разгледайте галерията ни за да откриете как да приковете вниманието на гостите си чрез красиви детайли и акценти. Избягайте от посредствения интериор с наша помощ!

Източник: https://www.home-designing.com/breaking-the-mold-of-mundanity-with-unique-accent-pieces

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.