В този дом, откриваме истински букет от цветни акценти и стилови комбинации! Искрящо сини, бонбонено розово, изумрудено зелено, черен мат и бляскави златисити отенъци създават неустоим характерен декор.

Тук можем да се насладим не само на прелестна комбинация от цветове. Разнородните по стил мебели, създават изобилие от еклектични слоеве и сякаш обединяват разнородни епохи, които в един миг започват да си говорят.

Изненадващо е как един дом може да ни разкаже толкова много с декора си. Сякаш вътре са побрани приказки от близкия изток, съвремнния минимализъм, рустикалният фермерски чар и винтидж романтиката.

Мъдрият подбор на разнолики елементи, правят това възможно.

Във всекидневната откриваме прекрасен диван в изумрудено зелено, съчетан с възглавнички в коралови и сиви тонове- неустоимо цветно комбо! Доминиращият елемент тук е безспорно секция в черно, която кара всеки цветен акцент да блести.

Букет от стилове откриваме и в спалнята. Там ни въвежда стилна златна арка, а вътре можем да се насладим на различни текстури и лек тропически вайб.

Кухнята е в бонбонено розово! Този цвят можем да открием в почти всяко помещение под формата на стол или боя на малък участък по стена или мебел.

Подът от естествено дърво, обединява всичко в едно и координира завършеното усещане в декора на дома.

Откриваме и разнообразие от форми- заоблени ръбове, строги ръбове, овал и арки.

В спалнята и банята, можем да видим красиви дървени винтидж шкафове, които носят духа на 80-те години на миналия век и създават онзи любим бохо ефект.

Този дом разполага и с малък домашен офис. Диванът за релакс тук ще ви стане любим с десена си в пипи.

Източник: https://www.home-designing.com/colourful-eclectic-home-with-a-myriad-of-decor-ideas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.