Този еклектичен интериор, е базиран на съчетанието между неокласика и индустриален стил с „щипка“ пикантни акценти в червено.

Пълен с интересни елементи, които приковават вниманието ви, декорът му е изпълнен с различни нюанси на червения цвят.

Те му придават дълбочина и варират от малинено червено до тъмно секси бордо.

Топлината на червения цвят, е балансирана чрез сиви елементи от суров бетон. Стените са оставени голи, за да накарат металическите отблясъци на някои от декоративните елементи да внесат контрастиращ лукс в обстановката.

В основната спалня, ратановите лампиони внасят допълнителен пласт в декора- лек намек за бохемска хармония и стил. А в банята откриваме черен цвят, който отнася декорът в по-тъмната цветова гама на лукса.

Нисък скрин в черешов нюанс на червеното, е първият цветен акцент, който приковава погледа ни в еклектичната всекидневна. Той е допълнен със завеси и декоративни възглавнички, където присъства същият цветен тон.

Голям лампион тип трипод, добавя елегантност със своте фини златни крака. Отличен контраст с бетонната стена в сиво. Естественият елемент тук е дървеният под.

Всекидневната получава своят неокласически чар, чрез декоративните елементи над една от рамките на вратите решена във винено червен цвят. Отвъд нея, декорът е в още по- тъмни тонове, което добавя допълнителна загадъчност и драма в интериора.

Всекидневната и трапезарията са частично отделени посредством бяла полу-преградна стена с двойна функция. Освен за обособяване на двата къта, тя служи и като удобна семпла секция.

Трапезарията има своята акцентна стена в бордо, което и носи специфична формалност и изисканост. Полилеят над масата добавя златисти оттенъци за още повече разкош.

Малката кухня в съседство е със семпъл дизайн, а кухненският остров служи и като барплот, идеалното местенце за кафе и закуска. Цветовете тук са малинено червено, което откриваме в двата високи стола, сиво и светло дърво.

В този дом, неолкасическите елементи са запазени за рамките на вратите. Поредната такава, но в сиво, откриваме покрай входната врата. Партнира и разкошен мраморен под в антрето.

Източник: https://www.home-designing.com/eclectic-red-accent-home-interior-and-floor-plan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.